MAŠAN LEKIĆ JE ZA DRUGU ŽENU IZABRAO 13 GODINA MLAĐU! RAZVEO SE, PONOVO OŽENIO i pokazao ZGODNU IZABRANICU (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

svaka čast!

MAŠAN LEKIĆ JE ZA DRUGU ŽENU IZABRAO 13 GODINA MLAĐU! RAZVEO SE, PONOVO OŽENIO i pokazao ZGODNU IZABRANICU (FOTO)

Ćerke se slažu odlično ako je suditi po skorašnjoj fotografiji koju je voditelj objavio a na kojoj je u društvu svoje dve naslednice.

Objavljeno:

Nakon što je iz braka sa suprugom Mirom, s kojom se razveo, dobio ćerku Miu koja je danas već tinejdžerka sa svojh trinaest godina, Mašan Lekić u februaru prošle godine dobio je i drugu ćerku sa partnerkom Kristinom, a devojlicu koja će uskoro napuniti dve godine nazvali su Zoi.

Venčanje Mašana i Mire Lekić održalo se pre više od deset godina, a slavlje je upriličeno na Avali, u jednom popularnom restoranu sa mnoštvo zvanica. Voditelju je to bio drugi brak po redu, a kako je otkrio u emsiji “Od A do Da”, kada je prvi put video Miru na fotografiji, pre i nego što ju je upoznao- znao je da će biti njegova.

- Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke - ispričao je Mašan u pomenutoj emisiji.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen/Venčanje od A do DA

Iako ga je Mira privukla, Mašan nije ni slutio da će ona biti “ta” , koja će zarobiti njegovo srce.

- Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - otkrio je Lekić.

Ćerke Mašana Lekića najveće su bogatstvo poznatog voditelja Prve televizije ali postojala je bojazan kako će njegova naslednica iz prvog braka prihvatiti novu porodicu koju je autor emisije "Dosije" zasnovao.

Mašan Lekić
foto: Zorana Jevtić

Ćerke Mašana Lekića, međutim, slažu se odlično ako je suditi po skorašnjoj fotografiji koju je voditelj objavio a na kojoj je u društvu svoje dve naslednice.

Dok je za Zoi verovatno prerano da se proceni, Mia je definitivno nasledila osmeh svog oca a dokaz da je lepo prihvatila novi život koji je Mašan zasnovao sa Kristinom jeste činjenica da im se neretko pridruži u domu koji se ovoj porodici danas nalazi na Zlatiboru.

Mašan Lekić
foto: Printscreen Youtube

- Kada je Mia bila beba tada sam tek stvarao "Dosije" i nisam video prvih godinu dana njeno odrastanje. To sada sa Zoi nisam dozvolio već sam non stop uz kćerku i pratim sve što je vezano za nju - i prve korake i prve reči. Inače, vrlo sam ponosan na to što joj je prva reč bila tata. Nije bez razloga što se kaže da kćerke najviše vole očeve - istakao je nedavno voditelj, a ćerke Mašana Lekića uživaju dok se igraju jedna s drugom.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/masanlekic

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.