SEVERINA PONOVO GOVORILA O SRPSKOM PATRIJARHU: Pevačica zadaje NISKE UDARCE, mnogima zvuči kao PROVOKACIJA
Severina Vučković, Foto: Damir Dervišagić

SARKAZAM

SEVERINA PONOVO GOVORILA O SRPSKOM PATRIJARHU: Pevačica zadaje NISKE UDARCE, mnogima zvuči kao PROVOKACIJA

Ironija i dalje ne prestaje.

Objavljeno:

Severina Vučković posle duže vremena progovorila je za srpske medije i ponovo je spominjala poglavara SPC.

Naime, pevačica je sada u intervjuu koji je dala za srpsko izdanje magazina "Stori", sve vreme kroz smeh pričala o tome zbog čega je u našoj zemlji postala omražena zbog negativnih komentara na račun Srbije, a pre svega, javnih uvreda i pretnji upućenih srpskom patrijarhu.

Na pitanje da li se nekad zbog neke izjave pokajala, ona je, uz veliku dozu ironije, pored smeha odgovorila:

- Uvek se pokajem (smeh), a posle se ispovedim. Nekad katoličkom svešteniku, a nekad bih se obraćala pravoslavnom popu. Doduše, ovi prvi ne daju moje poruke u javnost. Bar dosad nisu (smeh) - nastavila je da provocira Severina, pa je svu svu krivicu svalila na svoju majku, tvrdeći da je ona podstiče da bude bezobrazna:

- Šta da vam kažem... Sva sam na mamu. A ona me, kad sam prema nekima preintenzivna ili preoštra, OK kad sam i bezobrazna, samo nazove i samo još nahrani umesto da me smiri. Govori mi: "Bravo, ćerce, neka si im rekla, trebalo je i jače" (smeh). I kako sad da ja kažem šta mi je na duši kad to sazri u meni - rekla je Seve za "Stori".

Patrijarh Porfirije
Patrijarh Porfirijefoto: prentscreen/youtube/ Телевизија Храм

Podsećamo, Severina Vučković mesecima je uznemirava patrijarha srpskog Porfirija i slala mu uvredljive i preteće poruke telefonom.

U njima je Severina patrijarha Porfirija oslovljavala s "pope" ("Pope, pope, družiš se s krimosima") i koristila neprimeren rečniki.

Patrijarh Porfirije u početku nije reagovao, ali je onda uznemiravanje postalo gotovo svakodnevno, a prema tvrdnjama očevidaca iz Zagreba, bilo je i poziva. Poglavar SPC na kraju je sve prijavio hrvatskom tužilaštvu (DORH - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), koje je pokrenulo predistražni postupak protiv Severine.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Stori/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.