KAJLI DŽENER ISMEVALA SELENU GOMEZ PA IZGUBILA MILONE PRATIOCA: Nastavlja se RAT na MREŽAMA
Kajli Džener i Selena Gomez, Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON, EPA-EFE/Mohammed Badra

neočekivano

KAJLI DŽENER ISMEVALA SELENU GOMEZ PA IZGUBILA MILONE PRATIOCA: Nastavlja se RAT na MREŽAMA

Selenu je ubrzo zapratilo čak 8 miliona ljudi, te je ona sada najpopularnija na Instagramu sa 389 miliona pratilaca

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih svetskih influenserki i modela Kajli Džener izgubila je skoro milion pratilaca na Instagramu, nakon što se rugala pevačici Seleni Gomez.

Kajli je do skoro bila najpopularnija žena na pomenutoj društvenoj mreži, ali to izgleda više nije tako. Dženerova je izgubila fanove zbog sukoba sa popularnom pevačicom . Razlog je drama između nje, Hejli Biber (supruge Seleninog bivšeg dečka Džastina Bibera) i Selene Gomez.

Sve je počelo 22. februara kada su milioni fanova zaključili da Hejli i Kajli ismevaju Selenu zbog njenog izgleda na društvenim mrežama. Bio je to isti dan kada je Selena svrgnula Kajli kao najpraćenija žena na Instagramu.

Kajli Džener izgubila je skoro milion pratilaca na Instagramu
Kajli Džener izgubila je skoro milion pratilaca na Instagramufoto: Profimedia

Ubrzo je krenuo pravi rat fanova na društvenim mrežama. Milioni ljudi krenuli su u obranu Selene Gomez te su počeli pozivati ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Hejli i Kajli. Broj njihovih pratilaca rapidno je počeo padati,i, dok je Selena s 381 miliona došla do preko 389 miliona.

Selena Gomez je najplaćenija žena na Instagramu
Selena Gomez je najplaćenija žena na Instagramufoto: EPA

Fotografija koju je Selena objavila kada je sve počelo danas ima 17 miliona lajkova. U isto vreme Kajli i Hajli su zbog velikog broja hejtera koji ih sad nazivaju "zlim curama" morale zaključati komentare na svojim objavama.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.