REŠIO DA RAZOTKRIJE NAŠE PEVAČICE PROSTITUKE! Hrvatski BIZNISMEN ima PODUGAČAK SPISAK, neka imena će vas PATOSIRATI
Foto: Facebook printscreen/ Marijan Šarić

da li JE REALNO?

REŠIO DA RAZOTKRIJE NAŠE PEVAČICE PROSTITUKE! Hrvatski BIZNISMEN ima PODUGAČAK SPISAK, neka imena će vas PATOSIRATI

Mnoge poznate pevačice strahuju da poznati hrvatski biznismen ne otvori usta

Objavljeno:

Poslednjih nekoliko dana na srpskoj estradi vlada pravi haos i panika, i to zbog jednog čoveka - Marijana Šarića.

Kako Kurir Stars saznaje, mnoge poznate pevačice strahuju da poznati hrvatski biznismen ne otvori usta i javno progovori s kojima od njih je svojevremeno bio u seks-šemi, ali i koje je godinama finansirao.

Šarić, koji je našoj javnosti postao poznat nakon što je izneo niz skandaloznih tvrdnji o starleti i pobednici "Zadruge 3" Ivi Grgurić, s mnogim pevačicama je bio intiman, nakon što su kod njega pevale u jednoj od najpoznatijih hrvatskih diskoteka, čiji je on bio vlasnik.

- Marijan, nakon što je otkrio detalje veze sa Ivom, planira da ispriča sve i o svojim aferama s pevačicama koje su nastupale u njegovom klubu i koje je on godinama finansirao. Mnoge od tih pevačica su sa njim završavale i u krevetu, jer je poznato da je on jedan od najbogatijih i najpoznatijih biznismena, ne samo u Hrvatskoj već i u regionu. Toga su svesne i one, pa su poslednjih nekoliko dana pod teškim stresom i nadaju se da će on ipak ćutati i da neće otkriti njihova imena. To bi bio skandal neviđenih razmera, mnoge od tih žena su i udate i u javnosti se predstavljaju kao fine i čedne. Bilo je svašta, kad bi Marijan progovorio, goreo bi Balkan. Za neke od njih nikad ne biste ni pomislili da su radile takve stvari - ispričao je Kurirov izvor upućen u estradna dešavanja.

marijan šarić
foto: Facebook printscreen/ Marijan Šarić

Ekipa Kurira pozvala je Marijana, koji je potvrdio da su njihova saznanja tačna, ali da još nije vreme da imenom i prezimenom kaže koje su pevačice u pitanju.

- Ajoj, nemojte o tome sad, molim vas. Ima puno toga, nije vreme da sad ulazimo u to. Moj život se sastojao najviše od toga i takvih odnosa. Puno je takvih dama sa srpske estrade, koliko hoćete. Mnoge od njih se bave najstarijim zanatom, a paravan su im muzika i nastupi. Nisam samo ja bio s njima već i mnogi moji dobri prijatelji. U pitanju su neka od najvećih imena. Zasad neću ništa da govorim o tome, ja sam džentlmen, ali ako me iznerviraju, reći ću javno njihova imena. Ja za sve imam dokaze - poručio je Marijan, a na pitanje da li su ga neke od tih pevačica i zvale da ga mole da ih ne pominje u bilo kom kontekstu, istakao je sledeće:

- Jesu, kako nisu! Danima me zovu na sve brojeve koje imam. Mole me da ćutim jer bih im zauvek uništio brakove i karijere. Zasad ne moraju da brinu. Za neke od njih ne biste mogli ni da pomislite na šta su spremne i koliko su perverzne - zaključuje Šarić za Kurir Stars.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.