BORISU ISAKOVIĆU GREŠKOM STAVILI BOMBU POD AUTOMOBIL: Glumac se prisetio STRAVIČNOG DOGAĐAJA, ovo su DETALJI DRAME
Boris, Foto: Dado Đilas

strašno

BORISU ISAKOVIĆU GREŠKOM STAVILI BOMBU POD AUTOMOBIL: Glumac se prisetio STRAVIČNOG DOGAĐAJA, ovo su DETALJI DRAME

Jedan čovek je godinu dana kasnije pred Višim sudom u Novom Sadu osuđen na kaznu zatvora od šest godina.

Objavljeno: 13:15h

Glumac Boris Isaković otkrio je da je 23. juna 2010. godine doživeo pravu dramu na parkingu ispred zgrade u Novom Sadu.

Naime, tada je eksplodirala bomba koja je bila postavljena u njegovom automobilu ispod suvozačevog mesta.

- Tog dana je trebalo da iz Novog Sada odem u Beograd na probu jedne predstave. Sa suprugom Jasnom Đuričić dogovorio sam se da i ona krene sa mnom i da je usput ostavim u Rumi, kod njene majke. Međutim, zbog obaveza nije krenula sa mnom, tako da sam samo ja ušao u automobil. Kad sam ga upalio i krenuo u rikverc, čuo sam eksploziju! Nisam znao šta me je snašlo... Sećam se da su mi se geleri zabili u telo i da je ubrzo došla Hitna pomoć i prevezla me u bolnicu - priča Boris i dodaje da ni u najluđim snovima nije mogao da pretpostavi da mu neko želi smrt.

Umalo ga koštalo života
Umalo ga koštalo životafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Posle mesec dana od incidenta saznao sam da je neki čovek uzeo mito kako bih ja primio jednog momka na glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu!?! Ironija je što te godine nisam ja primao klasu na fakultetu, nego moja supruga. Obrlatili su tog čoveka, uzeli su mu nekoliko hiljada evra i obećali mu da će njegov poznanik proći prijemni. Zbog tuđe gluposti i greške mogao sam da ostanem bez glave!

- Laknulo mi je kada su mi javili da je uhapšen i da je odbačena sumnja da sam primio mito. Sve do njegovog hapšenja stalno sam se pitao zbog čega neko hoće da mi naudi... Kada se sve završilo, plakao sam na sav glas, jer sam bio pod velikim stresom i nekako sam to morao da izbacim iz sebe - ispričao je glumac u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet".

Policija je 23. avgusta 2010. uhapsila Novosađanina I. M., koji je optužen za postavljanje bombe i pokušaj ubistva glumca Borisa Isakovića. On je godinu dana kasnije pred Višim sudom u Novom Sadu osuđen na kaznu zatvora od šest godina.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.