KAD TE ROĐENI RODITELJ OVAKO IZDA: Otac Anđele i Nađe izneo PRLJAV VEŠ o ćerkama, da li je ovo moguće?
Anđela i Nađa, Foto: Instagram printscreen/andjela.i.nadja

oglasio se

KAD TE ROĐENI RODITELJ OVAKO IZDA: Otac Anđele i Nađe izneo PRLJAV VEŠ o ćerkama, da li je ovo moguće?

"Radile su mi iza leđa, nisam ih tako vaspitao"

Objavljeno:

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević našle su se u žiži interesovanja javnosti nakon što je njihov otac Zoran Đorđević obavestio pratioce na Jutjubu da su njegove ćerke nestale, da bi se naposletku ispostavilo da su ga napustile, ruku pod ruku sa njegovom suprugom, što on još uvek ne može da razume.

Zoran se sada ponovo uključio na lajv na TikToku, gde je pričao kako nema nameru da oprosti ćerkama, te da ih nije vaspitao da se ovako ponašaju.

- Saznao, da su Marko, Nađin momak i njegovi roditelji, meni radili iza leđa. Pomagao sam im oko dece kada su imali smrtni slučaj, a oni su Mariji i Nađi pomagali da nađu stan, a mi za to vreme tražili da kupimo kuću - započeo je Zoran izlaganje, te je dodao:

- Nađa mora da ostavi Marka da bih joj oprostio i da prekine kontakt sa Željkom i Slađom. Da bismo se mi pomirili, mnogo drugih ljudi mora da pati. Ne može tako da se ponaša, neke stvari su ispravne. Ne interesuju me jer su milion i jednu stvar uradile mimo našeg dogovora. Znam šta sam uradio za njih i kako sam ih vaspitao.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.