ANINA BIVŠA DRUGARICA IZNELA ŠOKANTNE DETALJE: Otkrila da joj je bila PSIHOTERAPEUT, pa je nazvala IZDAJNIKOM
Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

AU, ČOVEČE

ANINA BIVŠA DRUGARICA IZNELA ŠOKANTNE DETALJE: Otkrila da joj je bila PSIHOTERAPEUT, pa je nazvala IZDAJNIKOM

Ivka Numerolog je spomenula i FIlip Cara

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić u toku svojih izlaganja više puta je spominjala prijatelje iz spoljnog sveta, a jedna od njih je i Ivka koja se bavi numerologijom. Ivka se sada oglasila nakon Aninih tvrdnji i nazvala Anu izdajicom.

- Dušebrižnici, Ivka je postojala i pre "Zadruge" i pre izdajice Ane. Ivka Anu nije videla 15 godina. Ana je kontaktirala Ivku tek kada joj je bilo d**e na ringli kada joj je partner ušao tamo. Ivka je bila psihoterapeut Ani svakodnevno, a zauzvrat je dobila to da iznosi moje privatne stvari kojima misli da barata, a u stvari nema pojma - napisala je Ivka, a onda spomenula i FIlipa Cara.

- Filip je rizikovao honorar da bi preneo ono što je obećao, a zarad koga??? Da bi ga napala i prebacila mu mene. Ja nisam izdajnik, ona jeste. Doviđenja i prijatno. P.S: Filipa ćete teško da skinete sa trona jer je iskren i ne prodaje veru za večeru - napisala je Ivka na svom Instagramu.

Objava Anine drugarice Ivke
Objava Anine drugarice Ivkefoto: Printscreen:instagram/ivka_numerolog

Filip Car je nedavno rekao da Ana laže i da prema njenoj priči neke stvari se ne poklapaju, i između ostalog spomenuo Ivku.

Filip Car
Filip Carfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- I kažeš da sam folirant i da sam se čuo sa tvojom drugaricom, a ja ništa nisam tražio. Ti si rekla: "Postoji drugarica koja je numerolog i može nešto da ti kaže", zanimljiv razgovor jer sam video da se razume u neke stvari. Ja ću sad da kažem zašto se nisam javljao, jer ti i ja stvorimo dogovor, žena me zove 400 puta dnevno sa različitim željama. Kako se menja tok sa Zvezdanom, ona menja svoj plan i iskaz sa Zvezdanom - rekao je Filip.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.