SEĆATE LI SE ŠABANOVE CUCE? Ponovo je vidimo, postala DRUGA ŽENA: Udala se i pokazala MUŽA (FOTO)
Cuca, Foto: Damir Dervišagić

au, čoveče!

SEĆATE LI SE ŠABANOVE CUCE? Ponovo je vidimo, postala DRUGA ŽENA: Udala se i pokazala MUŽA (FOTO)

Promenila je život iz korena

Objavljeno: 10:02h

Pevačica Ivona Negovanović Cuca nedavno je pokazala svog supruga, javnosti nepozantog muškarca, sa kojim je u braku dve godine.

Nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" objavila je pre izvesnog vremena na Instagram nalogu fotografiju sa svojim suprugom.

Ovo je zaintrigiralo njene pratioce, posebno jer poslednjih godina nije prisutna u medijima, ali i zbog toga što ne objavljuje tako često slike sa njim.

Inače, izvor blizak pevačici otkrio je nedavno da je ona danas u srećnom braku, kao i da se udala u septembru 2020. godine, a svoje venčanje sakrila je od javnosti.

Podsetimo, Cuca je učestvovala i u rijalitijima "Parovi" i "Farma", gde je otkrila da joj je sestra poginula u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 18 godina, a da se sa drugom sestrom posvađala i da ne pričaju.

- Više nemam sestru. Napravila je grešku i izgubila me za sva vremena. Jedna sestra mi je poginula, u kolima sa dečkom. Imala je nepunih 18 godina, ostali su na mestu mrtvi - pričala je Cuca.

Ivona je 2016. godine za medije izjavila da je ponosna što je ljubavnica kralja narodne muzike.

"Kada bih se opet rodila, pristala bih da budem ljubavnica Šabana Šaulića. Volela bih da rodim njegovo dete, slobodna sam devojka i imam pravo na to. Međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao jer bi tu bilo mnogo prepreka. Da nije tako, odavno bih ga rodila, jer su godine i godine iza nas".

Paparaco ih je uhvatio
Paparaco ih je uhvatiofoto: printscreen/youtube/PaparacoLov

"Na dan Šabanove smrti sam ustala u 7 ujutru iako se ne budim rano. Odjednom sam osetila glad i pojela sam neku bavarsku kiflu. Kao da sam osetila da se nešto desilo. Potom sam se vratila u krevet kako bih nastavila da spavam. Oko 11 sati sam videla dosta propuštenih poziva. Odmah sam pozvala Šabana na telefon. Zvonilo je, ali se nije javio. Potom sam pozvala kuma, ali se ni on nije javio. Kad smo se konačno čuli, rekla sam mu: "Bato, gde si? Kako je on?" Kum je potom počeo da plače i govorio je: "Ne znam gde je Šaban". Plakali smo zajedno", pričala je Ceca za Republiku i dodala:

Ivona je 2016. godine za medije izjavila da je ponosna što je ljubavnica kralja narodne muzike.
Ivona je 2016. godine za medije izjavila da je ponosna što je ljubavnica kralja narodne muzike.foto: Dragan Kadić

"Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem... Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vreme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Volela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati".

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf/Stil/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.