POSLE SNEŽANE ĐURIŠIĆ OPTUŽIO I BOSANCA DA UZIMA NOVAC! Skandal za skandalom, o ZVEZDAMA GRANDA bruji Balkan
Foto: Dragana Udovičić

au, čoveče!

POSLE SNEŽANE ĐURIŠIĆ OPTUŽIO I BOSANCA DA UZIMA NOVAC! Skandal za skandalom, o ZVEZDAMA GRANDA bruji Balkan

Dušan i njegova majka Nata izneli su nove tvrdnje

Objavljeno:

Afera oko muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ u kojoj je Dušan Vukadinović optužio Snežanu Đurišić da mu je tražila novac kako bi prošao u naredni krug takmičenja se ne smiruje!

Iako je kreativni direktor Saša Popović negirao tačnost ovih navoda, Dušan i njegova majka Nata izneli su nove tvrdnje na račun proslavljene pevačice, a u celu aferu upleli su i Dragana Stojkovića Bosanca.

Dušan je ispričao da je doživeo sabotažu na jednom od nastupa kada mu je matrica za pesmu bila previsoka u odnosu na to kako je vežbao.

- Svi su primetili da sam se gušio koliko je tonalitet bio visok. Noć pre sam rasturao tu pesmu, vidim da mi je matrica visoka, svi su primetili... Pevao sam, ali se nisam čuo. Okrenuo sam se ka Snežani, raširio ruke u fazonu matrica mi nije dobra, a ona mi kaže: „Šta je sa tobom“ - rekao je Dušan i dodao:

- Stalno je pitala gde je moja majka, a onda su se konačno i srele, pričao je Dušan, a njegova majka Nata se uključila u razgovor.

- Sela je ispred mene i rekla mi: „Ja sam iz vojničke porodice. Vaše dete neće proći u naredni krug ako mi ne date pare, pare, pare“. Čučnula je ispred mene da ne bi ostali čuli. Kunem se u sve da je ovo istina. Ja sam obična žena, ali želim da pošaljem poruku svima da znaju šta se tamo dešava - rekla je ona za Hajp televiziju.

Osim toga, Dušan je nedavno i izjavio i da je od starta čuo da su „Zvezde Granda“ nameštene i da su i drugi članovi žirija tražili novac od svojih takmičara.

- To svako zna. Pričali su mi, ali nisam mario, niti verovao. Svi iz žirija uzimaju. Momak koji se takmičio prošle godine pričao mi je da mu je Bosanac tražio novac - rekao je Dušan, a mi smo pozvali poznatog aranžera i producenta koji nije želeo da komentariše ovu aferu.

Dušan Vukadinović
Dušan Vukadinovićfoto: YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA / SCREENSHOT

- Kad bi sve žene objavile šta sam tražio od njih, a nisam dobio i kada bih ja objavio šta su one tražile od mene, a nisu dobile, to bi bilo za pisanje, a ne ovo - poručio je kratko Bosanac za Alo!

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.