ZVEZDA GRANDA OPTUŽIO SNEŽANU ĐURIŠIĆ DA MU JE NAVODNO TRAŽILA NOVAC TOKOM TAKMIČENJA: Evo šta sve pevač tvrdi
Foto: Printscreen Magazin In Pink tv

potpuni šok

ZVEZDA GRANDA OPTUŽIO SNEŽANU ĐURIŠIĆ DA MU JE NAVODNO TRAŽILA NOVAC TOKOM TAKMIČENJA: Evo šta sve pevač tvrdi

Imali smo probu gde je trebalo da izaberemo pesme koje ćemo sutradan da izvedemo. Tu sam bio sa još trojicom momaka. Izabrao sam pesme koje sam otpevao tu noć bez greške, kako ja znam i umem. Snežana mi je rekla da odlično pevam

Objavljeno:

Majka kandidata u "Zvezdama Granda", Dušana Vukadinovića tvrdi da je pevačica Snežana Đurišić, koja je član žirija, tražila od njih novac kako bi on prošao u dalji krug takmičenja.

Naime, Dušan se ovim povodom oglasio za "Blic" i ispričao svoju stranu priče. Međutim, ni on, kao ni njegova majka nemaju dokaze o ovim tvrdnjama da je Snežana zahtevala od njih novac. Takođe, u porukama koje je dostavio njihovoj redakciji, vidi se da pevačica nije pročitala nijednu, dok joj zadnja prepiska nije ni stigla.

Dušan Vukadinović
foto: YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA / SCREENSHOT

- Sve je živa istina. Mi smo skromna familija. Nepravedno sam ispao. Snežana nije tražila od mene novac već od moje majke. Ne znam tačnu cifru- kaže za “Blic” Vukadinović, pa otkrio da je problem nastao tokom probe.

- Imali smo probu gde je trebalo da izaberemo pesme koje ćemo sutradan da izvedemo. Tu sam bio sa još trojicom momaka. Izabrao sam pesme koje sam otpevao tu noć bez greške, kako ja znam i umem. Snežana mi je rekla da odlično pevam. Poslao sam matricu dečku iz Granda. Izašao sam da odradim probu, kreće matrica, počinjem da pevam. Međutim, kako sam počeo da pevam, vidim da nešto nije u redu, kao da me neko sabotira. Čujem sebe, ali kao da to nisam ja. Stao sam i pogledao u Snežanu, a ona je podigla ruke i rekla: “Šta je ovo, šta radiš?”. Ja sam joj rekao da ne čujem sebe i kao da nije moj glas, da izgleda kao da je autotjun upaljen. Prekidam tu probu i kažem da neću da pevam- istakao je on za Blic.

- Kreće da se viče na mene i da me pita šta je sa mnom. Počinjem da pevam na suvo i tu je sve dobro, ali preko mikrofona to nije to. Takva nameštaljka da to nije viđeno. Ali dobro, ja sam prvi put u ovom takmičenju i nisam znao - priča on, a prenosi Blic.

Vukadinović naglašava da ga je Snežana prvobitno hvalila, a da joj drugog dana nije valjao.

- Bio sam vidno razočaran, ali sam se nadao da će me popraviti kada bude snimanje emisije. Sve najbolje mislim i nadam se da nije nameštaljka. Mi smo se spremili za slikanje pred nastup. Idemo da obavim to i dolazi dečko i kaže mi gde mi je majka, traži je Snežana Đurišić. Ja u čudu zašto mi traži majku. Odlazim u hodnik do bekstejdža i vidim majku i Snežanu koja čuči. Snežana se dere na moju majku i ja je pitam “Šta je ovo”, a Snežana se okreće ka meni i kaže kako treba da izađem i da mi mesto nije tu.

Vukadinović je poslušao svoju mentorku i sačekao majku ispred.

Dušan Vukadinović
foto: YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA / SCREENSHOT

Ide baraž i ja pre njega zovem svoju mentorku. Ne pominjem joj šta mi je majka rekla jer sam mislio da ih mogu pobediti i bez para. Javlja mi se i ja je molim da mi spusti matricu za baraž, ali ona odbija. U baražu svi pevamo na jedan mikrofon i ja pomislim da ne može biti nameštaljke. Počinje baraž, tu su svi mentori sem moje. Iz produkcije sam zamolio devojku da mi spusti matricu, međutim ona mi kaže da ti ne može bez dozvole moje mentorke. Pet minuta pre početka snimanja baraža trčim da nađem Snežanu, nađem je, ona stavlja torbu na rame i kreće. Pita me šta hoću, nije me ni pogledala. Ja je molim da mi spusti matricu, kako bi prošao dalje. Nije marila, pokupila se i otišla. Ja rekao: “Dobro, videćeš ti, ne brini, ukopaću te Snežana.”

Završio se nastup Dušana i kako kaže, nakon njega je bio ubeđen da on prolazi dalje jer je bio prezadovoljan svojim nastupom.

- Pre snimanja baraža, Saša kaže da mi spuste matricu, kao u originalu što peva Haris Džinović. Ja sam razbio baraž i pomislim to je to, ne može da bude nameštaljke. Ostali smo jedna devojka i ja, rasturio sam, a nju su komentarisali da je falširala, da nije dobro. nema talenat neki, ali izgleda lepo, zgodna je devojka i ume da peva. Međutim, Saša kaže da ja ispadam, a ona prolazi - tvrdi on, a prenosi Blic.

(Blic / Teodora Borozan)

Teodora Borozan

Teodora Borozan

Teodora Borozan

Teodora Borozan


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.