NAŠA PEVAČICA OTIŠLA NA PREGLED, A ONDA ZAVRŠILA NA ONKOLOGIJI: Ovo su znakovi da imate TUMOR, važno je da ZNATE
Foto: Instagram printscreen/vuchicmilena

pakao

NAŠA PEVAČICA OTIŠLA NA PREGLED, A ONDA ZAVRŠILA NA ONKOLOGIJI: Ovo su znakovi da imate TUMOR, važno je da ZNATE

Milena je istakla da je u toku procesa upoznala mnogo žena, te shvatila koliko su ove borbe teške

Objavljeno:

Pevačica Milena Vučić nedavno je obavestila fanove putem Instagrama da je pregledom uočila promenu na grudima.

Ona je istakla da je bila nervozna pred operaciju, međutim na sreći, sve je dobro prošlo.

- Sama sam, sasvim slučajno, otkrila promenu. Nisam bila sigurna da je promena u početku ili je to neki mlečni kanal. To nije klasičan čvorić, već je kao izraslina. Morala sam da uradim ultrazvuk, koji je pokazao da mora da se otkloni ta promena - rekla je ona, pa otkrila da je pre operacije otišla sa porodicom na odmor:

- Dođe trenutak kada shvatiš da je sve moguće i da sve može da se desi svakome. Bio je crv sumnje koji mi nije dao mira. Nisam mogla da ne razmišljam o tome, definitivno sam bila uplašena i to sam videla po slikama.

1 / 2 Foto: Filip Plavčić

Milena je istakla da je u toku procesa upoznala mnogo žena, te shvatila koliko su ove borbe teške.

- U toku celog tog procesa sam upoznala mnogo žena koje imaju mnogo teže promene i teže ih rešavaju - istakla je Milena, te dodala da je bilo pravo olakšanje kada joj je stigao nalaz.

- Shvatila sam da niko ništa nije pričao o tome do trenutka kada sam ja progovorila o tome. U međuvremenu sam upoznala i one koje su imale i maligne tumore i odstranjivanje dojke. Ostala mi je u sećanju slika jedne prelepe žene koja je bila rešena da pobedi sve. Ona je toliko nasmejana i opuštena jer je verovala da će sve biti uredu - dodala je ona, te istakla da se brzo vratila svakodnevim aktivnostima:

- Imala sam zavoj preko reza i bila sam u grču da li smem da nosim dete. Imala sam upalu srednjeg dela leđa, jer sam bila u strahu. Posle par dana sam shvatila da mogu normalno da se ponašam. Skinula sam konce posle sedam dana i odmah sam krenula na jogu - rekla je pevačica za emisiji "Ordinacija" na RTS-u.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.