NAVODNI LJUBAVNIK IZNEO SKANDALOZNE TVRDNJE O MARIJI KULIĆ: Sa njim je VARALA Sinišu, sad ulazi u Zadrugu?
Marija Kulić, Foto: Nemanja Nikolić

da li JE REALNO?

NAVODNI LJUBAVNIK IZNEO SKANDALOZNE TVRDNJE O MARIJI KULIĆ: Sa njim je VARALA Sinišu, sad ulazi u Zadrugu?

Ovo je stvarno šok!

Objavljeno:

Učesnica "Zadruge", Marija Kulić koja već godinama unazad sa ćerkom Miljanom Kulić boravi u rijalitiju, navodno je varala svog supruga Sinišu Kulića.

Naime, navodni ljubavnik Marija Kulić, izvesni Zoran Jović iz Kruševca za Svet tvrdi da je bio intiman sa zadrugarkom pre 11 godina, a ukoliko uđe u Zadrugu, nastaće lom.

Marija Kulić
foto: Nemanja Nikolić

- Gledam Mariju šta radi, kako se ponaša i kako morališe devojkama u rijalitiju i ne verujem. Nema šta im ne kaže i koliko pametuje, i sve bi to bilo super da svog muža Sinišu nije pre 11 godina varala sa mnom. Imala je tad neki štek, stančić kod fudbalskog igrališta, gde smo se viđali. Da li je muža varala i sa drugim muškarcima, to ne znam. Ja za svoje tvrdnje mogu da idem na poligraf! Voleo bih da uđem u Zadrugu samo da joj vidim facu kada me bude ugledala. Da vidim da li će i tada da morališe kao što sada to radi. Svašta bih imao da joj kažem, sasuo bih joj dosta toga u lice. Ja to ne volim. Morališeš, glumiš poštenje, osuđuješ ljubavnice i razne nevernike, a ti si prva takva! Pa, ne može, dosta je bilo toga - tvrdi Zoran za Svet.

Roditelji sa Miljanom
Roditelji sa Miljanomfoto: Damir Dervišagić

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.