O NJEMU JE BRUJAO CEO BALKAN, A PROŠLOST MU JE BURNA: Isplivali detalji biografije, Huso Mujić razotkriven
Hudo, Foto: Zorana Jevtić

OTKRIVENO

O NJEMU JE BRUJAO CEO BALKAN, A PROŠLOST MU JE BURNA: Isplivali detalji biografije, Huso Mujić razotkriven

Malo ko je znao za ovo

Objavljeno: 07:24h

Huso Mujić, otac Dalile Mujić, koja je od nedavno zvanično razvedena od Dejana Dragojevića, juče se oglasio i otkrio da bivšeg zeta i dalje voli i poštuje, te da je on "njegovo dete".

- Sa Dalilom se čujem, šta da radi, neka ide sve svojim tokom. Ne misli mu loše. To je zakon tako ide, moraju - kazao je Huso Mujić tada i otkrio šta se desilo sa kućom u Gornjem Šepku.

- Ja znam da su se tamo dogovorili, ne znam šta je sud radio. Njemu ne treba ništa, tako je govorio i ranije. Kuća je njegova uvek, uvek je dobrodošao, dečko na svom mestu - dodao je bio za "Kurir".

Dejana voli i poštuje
Dejana voli i poštujefoto: Nikola Anđić, Zorana Jevtić

Arafat Mujić, Dalilin brat, je jednom prilikom otkrio istinu o ocu.

- On je sa Dalilinom majkom pobegao iz Austrije jer nije plaćao alimentaciju. Ima petoro dece! Pobegao je u Tuzlu, pa sam mu ja dao zemlju u Šepku. I ona radnja, to je sve moje - kazao je Arafat tada za emisiju "Đir sa Memom".

- On se samo brinuo o Dalili, a ona nas sve bruka - dodao je bio on.

Stalno je komentarisao ovu čuvenu trojku
Stalno je komentarisao ovu čuvenu trojkufoto: ZORANA JEVTIĆ, PRITNSCREEN/PINK

Svojevremeno se pisalo i da je Huso privođen na razgovor u policiju, zbog problema sa rođakom Fetom.

- U Gornjem Šepku je bilo problema. Huso sad spava u Dalilinoj kući, a policija ga je privodila na informativni razgovor, zato što mu je Feto pretio da će da ga ubije. Huso je izašao, spava u Dalilinoj kući. Brat Dejanov je zvao Husa da preuzme auto, on mu je rekao da će Dejanu dati sve kad mu se on javi - rekao je tada komšija, prenosio je "Paparaco lov".

Prolazio je kroz pakao
Prolazio je kroz pakaofoto: Printscreen Premijera

Tokom ćerkinog boravka u "Zadruzi" prolazio je kroz pakao.

- Huso je završio u bolnici, prijatelji su došli po njega i odveli ga u bolnicu, čoveku je mnogo teško i loše mu je zbog Cara i kako se ponaša prema Dalili. Šećer mu je skočio i pritisak ga muči, doktori svaki dan imaju probleme. Mi se plašimo da dok Dalila izađe, da će on umreti - govorio je tada izvor za "Republiku".

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.