Suzana Mančić opet šokirala Srbiju: Htela je da se našali, a sada mora da uradi ono što je rekla da neće više nikad! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

otkud sad ovo?

Suzana Mančić opet šokirala Srbiju: Htela je da se našali, a sada mora da uradi ono što je rekla da neće više nikad! (FOTO)

Poznata voditeljka je sama sebi uletela u stomak
Objavljeno:

Sve je započelo kao šala, jer je mislila da se nikad više neće udavati posla raspada prvog braka sa Nebojšom Kunićem, ali ju je grčki biznismen ubedio da se venčaju i to u Veneciji.

- Fotografiju sa Sajma venčanja, na kome sam nosila venčanicu, poslala sam Simonu i napisala "evo tvoje mlade". Kako se spremamo da krajem marta odemo u Veneciju, kroz šalu sam ga pitala da li će se konačno oženiti mnome. Istom merom Simica mi je uzvratio "Mančić, ti ćeš biti moja mlada 31. marta. Nemoj posle da bude da ti nisam na vreme rekao da se spremiš da budeš moja supruga" - rekla je Suzana Mančić za magazin "Glorija".

Njihovo venčanje neće biti glamurozno, već intimno, u krugu porodice.

- Saglasni smo da od venčanja ne pravimo feštu, tako da će sa nama biti samo kumovi. Moja sreća bi bila potpuna jedino ako moje ćerke budu sa mnom toga dana. Uskoro putujemo u Veneciju u cilju da sve organizujemo - objašnjava Mančićeva.

BONUS VIDEO: ŠTA JE TO KLAPNA, KO JE TO PAO, A KO SE ZACENJIVAO DO SUZA? Ovo su najsmešniji gafovi novinara Espresa!

(Espreso.co.rs / Izvor: Glorija)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.