SVI PRIČAJU O OCU DETETA SORAJE VUČELIĆ: Otkriveno ko je ON i ČIME SE BAVI?
Soraja Vučelić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

DA LI STE ZNALI

SVI PRIČAJU O OCU DETETA SORAJE VUČELIĆ: Otkriveno ko je ON i ČIME SE BAVI?

Starleta Soraja Vučelić postala je mama dečaka po imenu Kan, mediji bruje o ocu deteta

Objavljeno: 14:44h

Starleta Soraja Vučelić pre neki dan se porodila i na svet donela sina kome je dala ime Kan, a domaća javnost ne prestaje da bruji o ocu njenog deteta.

Društvene mreže bruje o ocu deteta, o kojem Soraja nije pričala, a mnogi se pitaju da li je to biznismen za kojeg se svojevremeno udala i dodala prezime Masoni.

Mediji prenose da je Soraja godinama u vezi sa biznismenom koji se krije od javnosti i koji u inostranstvu drži klub u kojem nastupaju pevači iz zemlje i regiona.

Soraja se porodila
Soraja se porodilafoto: Damir Dervišagić

Prošle godine je Soraji organizovao rođendansku žurku u Instanbulu koji ga je koštao čak 120.000 evra. Par meseci pre žurke, Soraja je od njega dobila blindirani džip na poklon, vredan 360.000 evra, prenosi Mondo.

Podsetimo, Sorajina najbolja drugarica Ana Korać je takođe trudna, a i njen porođaj je blizu. Kako smo saznali, Ana će se poroditi u martu.

Kako je rekao izvor za Espreso, starleta uživa u trudničkim danima i ima podršku svog partnera kog čuva od očiju javnosti.

Starleta se nije javljala na naš poziv, a nama ostaje da sačekamo srećne vesti.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.