RAZLIKA JE OČIGLEDNA! Jelena Janković uslikana posle MEDIJSKE ILEGALE: Mnogi je nisu na prvu PREPOZNALI (FOTO)
Jelena Janković, Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

HIT fotka

RAZLIKA JE OČIGLEDNA! Jelena Janković uslikana posle MEDIJSKE ILEGALE: Mnogi je nisu na prvu PREPOZNALI (FOTO)

Niste je dugo videli

Objavljeno: 11:12h

Poznata po svom velikom i šampionskom srcu koje ju je i krasilo tokom čitave karijere Jelena Janković je veliku popularnost i slavu svojim uspesima stekla širom sveta, te je u žiži interesovanja bila neprestano.

Posebnu pažnju privlačio je i njen privatni život koji nikada nije delila na tacni, a izgled Jelene Janković neretko je bio među najkomentarisanijim temama. Otkako se ostvarila u ulozi majke i dobila devojčicu sa svojim izabranikom doktorom Brankom Baraćem, jedna od najbolji naših teniserki u istoriji potpuno se povukla iz javnosti, a i na društvenim mrežama ona se ne oglašava.

Iako porodičnim i povučenim životom sa suprugom i malenom Unom ona živi u Beogradu, gradska dešavanja ne posećuje niti je na nekom javnom skupu viđena, te bi se reklo da je društveni život stavila u drugi plan i potpuno se posvetila majčinstvu koje joj je kako kaže život potpuno preokrenulo, ali ona uživa u svemu što joj je takva promena donela.

Jelena Janković sa majkom
Jelena Janković sa majkomfoto: Dragan Kadić

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - rekla je teniserka jednom prilikom i dodala:

Jelena Janković
foto: Printscreen Instagram/montagnini.adele

- Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - zaključila je sa osmehom na licu nekadašnja prva teniserka planete za "Sport Klub".

Upravo iz razloga što intimu vešto čuva samo za sebe i svoje najmilije, pa mediji nisu imali previše uvida u njenu privatnost, mnogima je zapao za oko post koji je osvanuo nedavno na Instagram profilu jedne mlade teniske nade.

Mnogi je nisu na prvu prepoznali sudeći po komentarima.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.