OVO JE MUŽ ENE POPOV: Rodila mu je dve ćerke, FRAJER kakav se retko viđa
Ena Popov, Foto: Dragan Kadić

Tri slavlja u nizu

OVO JE MUŽ ENE POPOV: Rodila mu je dve ćerke, FRAJER kakav se retko viđa

Baš su lep par

Objavljeno:

Život je lep kad se živeti zna, poručuje Ena Popov u jednoj objavi na Instagramu, a fotografije sa njenog profila svedoče da lepa Novosađanka zaista vodi život iz bajke.

Otkako je pre deset godina upoznala biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima ćerke Riju i Milu, dani su joj ispunjeni porodičnom harmonijom, srećom i osmesima, a od početka februara u njihovom domu smenjuje se slavlje za slavljem.

“Radosnice moja predivna, da zauvek đuskamo, i da nikada ne izgubiš taj čarobni osmeh i tu radost koja te krasi. Tvoja porodica je tu da nikad ne budeš sama i da uvek živimo u sreći i veselju”, reči su kojima je Ena čestitala osmi rođendan starijoj devojčici.

Eninim pratiocima na društvenim mrežama nije promaklo da se u pozadini fotografije na kojoj je četvoročlana porodica vide baloni u obliku broja 40, pa su je zamolili za objašnjenje.

“To je slika sa suprugovog 40. rođendana, koji je bio prošle nedelje,” odgovorila im je Ena, koja je drugu ćerku rodila na Dan zaljubljenih, 14. februara 2017. godine, tako da će uskoro pripremati i treće slavlje u nizu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.