SAŠA POPOVIĆ JE DUGO ČUVAO OVU TAJNU: Evo zbog čega je Marija Šerifović ostala u ŽIRIJU Zvezda Granda
Saša Popović, Foto: Dragana Udovičić

KONAČNO PROGOVORIO

SAŠA POPOVIĆ JE DUGO ČUVAO OVU TAJNU: Evo zbog čega je Marija Šerifović ostala u ŽIRIJU Zvezda Granda

Saša otkrio ono što je mnoge zanimalo

Objavljeno: 14:03h

Najpopularniji muzički šou „Zvezde Granda“ omogućio je milionskom auditorijumu da upoznaju ne samo vanserijske talente i mlade muzičke nade, već i najveća estradna imena u drugačijem svetlu.

Svaki član žirija doneo je neki poseban pečat, a sa tim se slaže i Marija Šerifović.

- Sigurno da sam dala neki svoj doprinos i pečat u „Zvezdama Granda“ i ono što je negde najznačajnije, ljudi su sa mojih dvadeset i devet godina tada konačno upoznali pravu Mariju Šerifović - istakla je pevačica koja već godinama unazad krasi žirijsku stolicu formata koji pomera sve granice.

Odabir Saše Popovića pokazao se kao nepogrešiv, a sada je rešio da otkrije sve detalje Marinog dolaska u „Zvezde Granda“.

- Marija je došla tu te prve godine, bila je to 2015/16 i sad ide sledeća i Mara kaže meni „Ja mislim da je ova jedna sezona dovoljna, razmisliću za sledeću sezonu“. Kažem ja šta ćeš razmisliti, a pazi, već na kraju sezone, puna Zetra, dvadeset hiljada ljudi, puna arena u Zenici. I već kad smo završili sezonu i treba da se dogovorimo za dalje, a Marija kaže „Dobro još godinu dana, ali samo još godinu!“ Mislio sam tada u sebi ma ostaćeš ti još koju i još koju i vidi prošla ta godina i ona kaže „Dosta je“. Naravno onda je bilo „Neka ti bude, zbog tebe ću da ostanem još jednu godinu“, pa je to bila treća, pa peta, pa šesta i završiće se… - objašnjavao je Saša, a Marija je pokušala da ga prekine.

- Ma nemoj ništa da govoriš! Nemoj ništa da govoriš Maro moja - rekao je Saša i nasmejao bukvalno ceo studio, a Mara mu je sa osmehom odmah pružila ruku.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.