NADU TOPČAGIĆ JE OVA SMRT SKROZ UNIŠTILA: Pevačica ispričala sve
Foto: Damir Dervišagić

tuga

NADU TOPČAGIĆ JE OVA SMRT SKROZ UNIŠTILA: Pevačica ispričala sve

Kada je trebalo da ga uspavaju želela je samo da ječi

Objavljeno:

Nada Topčagić otvorila je dušu u jednoj emisiji i progovorila o teškom momentu u svom životu kada je izgubila sebi drago biće.

Kako je pevačica rekla u emisiji sada se približava šest meseci od kada je njen verni prijatelj preminuo, a ona i dalje ne može da preboli njegovu smrt.

- Nikada mi nije pokazao da je on bolestan. On je sa mnom išao sav bolestan. On je truo, mučenik morala sam da ga vučem na more i Taru, on u bolovima. Treba da idemo za Tivat, ja ga vučem on mučenik padne, a ja ga vučem. Ide uz stepenice mrtav bolestan, čujem ga noću on ječi. I samo sam rekla "Ja kad bih znala da ću sresti Badžu gore, ja bih umrla" - kaže Nada Topčagić.

Nada Topčagić
foto: Printskrin/RTV Pink

Kada je trebalo da ga uspavaju želela je samo da ječi.

- Njegova slika stoji, tražim njegove dlake, idem po ulici gde je kakio da vidim njegov izmet da li ima negde. Zadnji dan kada sam ga odvela, sramota me je bilo, ja bih sad ječala. On je bio gotov. Nismo se dovoljno sa njim oprostili. Ječala bih tu nad njim. Poljubila sam ga u oko i izašla. Ja se sa njim nisam oprostila kako treba, sad će biti šest meseci, duša i srce me boli - otkriva Nada Topčagić.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.