OVAKO ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Kamera joj ZUMIRALA LICE, gledaoci ostali ZBUNJENI
Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

ista ili ipak ne?

OVAKO ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Kamera joj ZUMIRALA LICE, gledaoci ostali ZBUNJENI

Na društvenim mrežama ubrzo je ova njena fotografija postala viralna, a gledaoci su ostali zatečeni njenim prirodnim izgledom

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić tokom rijaliti-karijere promenila je lični opis, čemu svedoče slike i snimci pre nego što je Nikolićeva stala pred male ekrane.

Popularna zadrugarka se podvrgla brojnim plastičnim operacijama, te i crnu kosu ofarbala u plavo. Aleksandra je pre ulaska u "Zadrugu 6" izvadila silikone iz usana, ali je svakodnevno našminkana pred kamerama rijalitija.

Sada su kamere zabeležile kadar na kojem Nikolićeva spava, te su gledaoci imali prilike da vide njen lice bez trunke šminke.

Na društvenim mrežama ubrzo je ova njena fotografija postala viralna, a gledaoci su ostali zatečeni njenim prirodnim izgledom.

"Šta je ovo?", "Jao majko moja, na šta ova devojka liči za svoje godine", "Šta je uradila od sebe?", "Ovo je blagi užas", "Mutant", bili su samo neki od komentara.

1 / 2 Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

Podsetimo, Aleksandra je ušla u rijaliti "Zadruga" tokom veze sa Dejanom Dragojevićem, međutim, nekoliko dana kasnije prevarila ga je sa Filipom Carem.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.