ISPLIVALI DETALJI IZ BIOGRAFIJE RADE MANOJLOVIĆ: O ovome se dugo TAJILO, informacije iz prošlosti su sada TU
Rada Manojlović, Foto: Damir Dervišagić

život

ISPLIVALI DETALJI IZ BIOGRAFIJE RADE MANOJLOVIĆ: O ovome se dugo TAJILO, informacije iz prošlosti su sada TU

Pevačica je karijeru započela u takmičenju "Zvezde Granda".

Objavljeno:

Rada Manojlović jedna od najuspešnijih pevačica koje su učestvovale u takmičenju Zvezde Granda, ali njena životna priča nije ni malo laka. Odrasla je u selu Četerežu za koje je veoma vezana. Završila je srednju školu u Velikoj Plani, a nakon toga je upisala Ekonomski fakultet u Kragujevcu.

Kako je ispričala jednom prilikom, najteže joj je bilo kad je kao devetnaestogodišnjakinja ostala bez majke. Da sve bude tužnije, majka joj je preminula na rukama, a patila je od teške bolesti.

"Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane", rekla je jednom prilikom Rada.

Teško je živela jer je sama morala da zarađuje za školovanje. Otac Rade joj je bio velika podrška, ali nije mu bilo lako da sam izdržava porodicu. Odrasla je u trošnoj maloj kući koju je sagradio njen deda.

Rada je govorila da su u porodici koristili spoljni toalet, a kupanje je bilo pravo snalaženje. Od svog prvog nastupa je uvek isticala da je preponosna na svoje poreklo, te je od novca koji je zaradila kroz veoma uspešnu karijeru sagradila ogromnu kuću svom ocu.

"Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to", rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću.

Godine 2003. Rada se prvi put prijavila na audiciju Zvezda Granda. Pošto nije prošla dalje, snimila je CD koji nije doživeo uspeh kakvom se nadala. 2007. godine je stigla do finala u takmičenju Zvezda Granda, ali je osvojila drugo mesto. Grand produkcija joj je poklonila pesmu „Nikada više“ koja je postala veliki hit.

Prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi porodici konforan život. Kako se pisalo, pevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 evra.

Čini se da je ona jedna od retkih koja nije ugradila silikone niti išla na hiruške intervencije, osim što je sredila zube, a jednom je otkrila kakav je njen stav prema tome.

"Koliko god da sam na početku imala neke želje da se promenim, ali kako je vreme prolazilo počela sam da volim sebe. Građena sam kao manekenka, nemam velike grudi i mislim da sada i da hoću nešto da uradim teško bih se sama sa sobom izborila", rekla je Rada jednom prilikom pa dodala:

"Uvek je bilo negativnih komentara na moj fizički izgled: ”imaš kriv nos, krive noge” ali što više njih komentariše tako, ja sebe zavolim više i sve to što oni kritikuju meni postane lepo kada vidim na sebi. Kada vidiš da nekome mnogo smetaš, znači da sve radiš kako treba. Nisam protivnih estetskih korekcija, samo to da se zna. Ko želi nek izvoli".

Ljubavni život

2008. godine je započela vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Naredne godine su raskinuli jer nisu mogli da istrpe pritisak medija, ali ubrzo su se pomirili i počeli su da žive zajedno. 2011. godine se pričalo da će se venčati na Maldivima, ali to se nije dogodilo. Usledili su tračevi da je Milan prevario Radu sa ćerkom Vesne Zmijanac, Nikolijom Jovanović, što je ona demantovala.

Godine 2013. pevačica je počela da se zabavlja sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, a dve godine kasnije par je raskinuo. Tada se spekulisalo da je Momiru smetao posao kojim se Rada bavi.

Godine 2016. počeli su da je povezuju sa devet godina mlađim kolegom, Harisom Bekrićem, a par je u početku krio svoju vezu od javnosti. Rada i Haris raksinulu su krajem 2022. godine, a o detaljima razlaza nisu želelei da govore za medije.

Reklo bi se da je Rada rešila da se okrene poslu, a odlučila je da napravi promene u svojoj karijeri, a kako mediji pišu nedavno je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

Rada je navodno čak podigla i cene nastupa, pa sada najčešće uzima 8.000 evra za veče. Sestra joj je do sada zakazala 20 nastupa, p aće tako njih dve zaraditi čak 160.000 evra.

Inače, rad aje jednom prilikom ispričala da joj je sestra velika podrška.

"Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama", rekla je nedavno Rada za domaće medije.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.