U OVOJ TROŠNOJ KUĆI JE ODRASLA RADA MANOJLOVIĆ: Imala TEŠKO DETINJSTVO, evo kako njen otac SADA ŽIVI u rodnom selu
Rada Manojlović, Foto: Vladimir Sporčić

DOBRO POGLEDAJTE

U OVOJ TROŠNOJ KUĆI JE ODRASLA RADA MANOJLOVIĆ: Imala TEŠKO DETINJSTVO, evo kako njen otac SADA ŽIVI u rodnom selu

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović od početka karijere s ponosom ističe gde je odrasla, a svoje rodno mesto Četerže posećuje kada god joj poslovne obaveze to dozvole.

Naime, Rada je nakon majčine smrti živela sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im obezbedila konforan život. Kako se pisalo, pevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 evra.

Rada nikada nije krila da su teško detinjstvo i da je njen otac uvek radio da im obezbedi najosnovnije. U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću.Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

Rada Manojlović
Rada Manojlovićfoto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

- Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to", rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim nameštajem.

Inače, Rada je nedavno na svom Tviteru objavila fotografiju oca i pokazala čime se on bavi sada.

- Živeće ćale 100 godina haha, kad god dodjem u selo on napravi neki novi izum. Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Koliko je njemu dobro! Kralj - napisala je Rada na Tviteru, a njeni oduševljeni pratioci su imali sve pohvale za tatu, velikog radnika.

Rada Manojlović
foto: Printscreen youtube Pink tv

- To ti je otac? E sad te još više cenim. Poljoprivrednici su naše bogatstvo. Ja sam za ekonomsku teoriju fiziokrata i da je najvažnija poljoprivredna proizvodnja - glasio je komentar jednog obožavatelja, a pevačica je sa ponosom nastavila da priča o svoom ocu:

- Daaa, to je tata, poljoprivrednik, automehaničar, tezgaroš na pijaci, sve pomalo. Ali poljoprivrednik najviše, voćarstvo i ostali poslovi na selu. Hvala puno - napisala je Manojlovićeva.

Rodno mesto Rade Manojlović
Rodno mesto Rade Manojlovićfoto: Printscreen youtube Pink tv

- Ovaj narod je neuništiv! Nek je živ i zdrav ćale! - bio je jedan od komentara, na koji je Rada odmah reagovala:

- To i ja kažem aahahahah, ćale kao pravi predstavnik ovog naroda, uvek nesto skarabudži, ima rešenje za sve i ide dalje, nema predaje i odustajanja.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.