DESILO SE UBISTVO: Srbija će plakati zbog Aleksandre Bursać
Foto: Dragan Kadić

dramatično

DESILO SE UBISTVO: Srbija će plakati zbog Aleksandre Bursać

Ni kasnije tokom života Aleksandru, nažalost, nisu zaobilazile nedaće. Pre nekoliko godina teško je podnela veliko razočarenje kada je tadašnjeg verenika uhvatila u prevari, a nakon toga joj je opljačkan stan

Objavljeno: 19:32h

Pevačica Aleksandra Bursać stalno je nasmejana i pozitivna, međutim malo ko zna da je imala tužnu sudbinu.

Aleksandrin otac nastradao je kada je ona bila mala devojčica, imala dve godine, te je ostala samo sa majkom.

Sa obzirom na to da je bila jako mala, Aleksandra Bursać svog oca i ne pamti, ali se njena majka celog života trudila da joj pričama približi njegovu ličnost i karakter, kako ga ne bi zaboravila.

Aleksandra Bursać
foto: Jutjub/Printscreen/aleksandrabursac

- Otkad mi je tata poginuo na ratištu, u 'Oluji', majka me je uspavljivala i budila pesmom. Tako je iz naše kuće razgonila tugu. Brzo sam počela u pesmi da je pratim. Pevale smo zajedno, iz sveg glasa. Da ga se sećam možda bi mi bilo teže, a ovako uspomene gradim na osnovu nekih priča o njemu i zahvalna sam svojoj majci na tome. Ona kaže da imam njegov osmeh, zapravo taj neki poluosmeh, i tvrdoglavost, ali kaže i da sam dobar čovek na njega - ispričala je pevačica jednom prilikom za medije.

Nakon ove porodične tragedije, Aleksandra, njena sestra i njihova majka neko vreme imale su privremeni dom - živele su u sigurnoj kući sa još 12 porodica, a pevačica iz tog perioda ima samo lepe uspomene, koje su joj pomogle da barem na neko vreme zaboravi tugu.

Negovateljica Branke Veselinović otkriva kako su izgledali POSLEDNJI DANI legendarne glumice!Andrija Milošević progovorio o privatnom životu, pa se dotakao krize srednjih godina: Imam mane, ali ne hranim sopstvenu aroganciju!

Aleksandra Bursać
foto: Jutjub/Printscreen/aleksandrabursac

- Bilo je mnogo dece i onda je to prošlo u pozitivi i radosti. Sve smo imali i družili se - rekla je ona jednom prilikom.

Ni kasnije tokom života Aleksandru, nažalost, nisu zaobilazile nedaće. Pre nekoliko godina teško je podnela veliko razočarenje kada je tadašnjeg verenika uhvatila u prevari, a nakon toga joj je opljačkan stan.

- Bila sam na proslavi sa društvom, kad sam došla zatekla sam otvorena vrata stana, ne znam šta mi je bilo, ali ušla sam bez straha, znala sam da se nešto ružno dogodilo. Zatekla sam stan razbacan, ukrali su sve što je bilo vredno. Najbitnije mi je da ih nisam zatekla i da mi je glava na ramenima - rekla je tada pevačica.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.