UDALA SE U EMIRATIMA I IMA TROJE DECE: Ovako DANAS izgleda poslednja MIS JUGOSLAVIJE
Jugoslovenska mis, Foto: prentscreen/youtube/ Nestrpljivi Snovi

da li je se sećate?

UDALA SE U EMIRATIMA I IMA TROJE DECE: Ovako DANAS izgleda poslednja MIS JUGOSLAVIJE

Plenila je izuzetnom lepotom.

Objavljeno: 13:11h

Ana Šargić se svojom lepotom veoma istakla na izboru za najlepšu ženu sveta te je ušla u top 15 kao poslednja misica SR Jugoslavije.

Izbor je tada bio održan u Ujedinjenom Kraljevstvu, a isti joj je otvorio mnoga vrata u modelingu.

- Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta u Londonu. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala - rekla je Ana jednom prilikom.

Mis Jugoslavije
Mis Jugoslavijefoto: prentscreen/youtube/ galilejogalilej

- Nakon završenih studija odlučila sam da nađem posao u struci ali i da ostanem u svetu mode. Vrlo brzo sam dobila ponudu da budem najmlađi član tima Kristijana Diora, za njihov ulazak na tržiste Ujedinjenih Arapskih Emirata. Prošla sam sve neophodne obuke, od proizvodnje, prodaje, marketinga i u svakom sektoru sam bila prisutna. Nakon toga sam dobila zvaničnu ponudu da budem deo menadžment tima i tada se ostvario moj životni san. Od tog trenutka sam se sve više fokusirala na posao u struci i polako sam se povlačila sa modne piste.

Ana Šargić
Ana Šargićfoto: prentscreen/youtube/ Sắc Việt Nam Hương

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Godine 2010. uplovila je u braku sa Rezom Kalantarianom, sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Na njenom Instagram profilu može se videti da vodi veoma aktivan društveni život.

- Reza nije iz modnog sveta. Bavi se ugostiteljstvom i uspešan je u svom poslu. Karijeru je izgradio u lancu hotela Hajat zatim St. Regis i Soho Haus na poziciji generalnog direktora. U Emiratima je imao zadatak da u roku od dve godine otvori 72 hotela a trenutno je zadužen za Soho Haus- prestižni svetski lanac gde odsedaju počasni članovi, holivudske zvezde. U poseti je skoro bio Bred Pit, princ Hari, Orlando Blum, Rita Ora," ispričala je Ana za lagrande.rs

- Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu - kazala je ona pre nego što je rodila sina.

Ana Šargić
Ana Šargićfoto: prentscreen/instagram/ Ana Šargić

Ana radi u jednoj od arapskih kompanija, dok detalje novog posla nikad nije iznosila u javnost. Primetno je da su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticali na njenu figuru, pa i danas izgleda sjajno.

Ana se druži sa svetskim zvezdama, a često se desi da objavi fotografiju sa nekim od njih.

Ona ističe da rodni kraj posećuje kada god ima vremena za to:

"U Valjevo dolazim često. Deci sam usadila ljubav prema Valjevu, prema Srbiji, srpskoj hrani, srpskom jeziku. Deca insistiraju da se svaki raspust provede u Valjevu kod mojih roditelja. Na raspolaganju imaju sve svetske destinacije ali nikada se ne dvoume. Bila sam jako mlada kada sam otišla iz Srbije tako da se najviše pamti roditeljska ljubav. Odrasla sam u skromnoj porodici sa puno razumevanja, ljubavi i pažnje. Od svih lokacija koje su bile na raspolaganju izabrala sam da deci napravim kuću na istom mestu gde sam se ja odgajila. Oseća se toplina, kuća ima dušu, odiše uspomenama, sada se na istom mestu igraju moja deca gde sam se igrala ja pre 30 godina."

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.