OGLASIO SE NAKON ŠTO SU REKLI DA JE DOŠAO DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Sunovrat MUZIČKE LEGENDE koju OBOŽAVATE
Šeki, Foto: Dragan Kadić

au, čoveče!

OGLASIO SE NAKON ŠTO SU REKLI DA JE DOŠAO DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Sunovrat MUZIČKE LEGENDE koju OBOŽAVATE

Evo kako danas izgleda

Objavljeno:

Šeki Turković je tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka harao našom muzičkom scenom. U to vreme je bio jedan od najcenjenijih pevača i miljenika publike, a nadimak “Poslednji boem“ dobio zbog svog istoimenog hita.

Pevač Se trenutno nalazi u Americi gde radi kao dostavljač pošte. On je rekao da je bolji život u Srbiji, a pretežno je akcentovao razliku u ljudima.

On se uključio u emisiju "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, a otkrio je kako živi, šta radi, ali je i najavio povratak u Srbiju.

- Amerika mi je dosadila i želim da se vratim u Srbiju. Već sam kupio avionsku kartu za 19. juni. Čuo sam da iz Čikaga ima direktan let. U Americi ne morate da radite dva posla kako bi lagodno živeli, ali ja to radim iz dosade. Od ponedeljka do petka radim kao dostavljač pošte, tu su razni čekovi, lekovi... Preko vikenda pevam - rekao je pevač, pa dodao:

On je rekao da je bolji život u Srbiji
On je rekao da je bolji život u Srbijifoto: KURIR TELEVIZIJA

- U Americi su se ugostitelji iskvarili. Hteli bi da plaćaju koliko njima odgovara, a ja imam svoju cifru ispod koje neću da idem. Što se tiče narodne muzike u Americi, to je odavno propalo, a daj Bože da nestane.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.