AUUUU! DA SE NE ZABORAVI! Ovako je Jelena Karleuša PLJUVALA po Zvezdama Granda, Breni i Popoviću, a sad...
Foto: preentscreen, youtube, Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Brzo se zaboravilo

AUUUU! DA SE NE ZABORAVI! Ovako je Jelena Karleuša PLJUVALA po Zvezdama Granda, Breni i Popoviću, a sad...

Pa, koji čovek ne menja mišljenje
Objavljeno: 15:38h
foto: Printscreen: TV Prva

- Eeee, da su ranije postojali ovi reality show programi, pa da je neka kamera snimala prava lica tih “svetaca”… nego ovako misle, došle nove mlade generacije koje se i ne sećaju, a čim se neko ne seća – nije se ni desilo! E pa cvrc.

Razvrat, blud, prostitucija, prevare… ali one najprimitivnije vrste. Tuče, psovke, polne bolesti, picajzle, Ibarska magistrala, jahanje harmonikaša pa redom svih, na i iza scene… i tako… da vam ne gadim život. Milena i Nemanja su se svađali javno, pred kamerama, i svaka čast, ne za svađu, nego za iskrenost! Pokazali su da su ljudi od krvi i mesa! Sa vrlinama i manama. Zamislite, da su ovi koji ih kritikuju i igraju im se životima, ušli na tri meseca u reality show?! Dragi vi što ovo čitate, bili bi ste šokirani njihovim pravim licem! Ono što ste gledali do sada na "Farmi" bi bilo nevino i ljupko!

foto: Printscreen

Dečija pesmica! Koliko se samo smejem kad vidim damu, gospođu, koja bistri o moralu i drži predavanja svojim robovima, a pre bi mogla da bude pobednica na RODEU, nego da se nazove pevačicom… Kada je nekom prva disciplina jahanje, druga p*šenje, a treća – biti pevačica, onda ne mogu a da se ne smejem grohotom. I da žalim tu decu koja žele da uspeju u ovom magičnom poslu zvanom show-bizz. Nego... Da se razumemo, niko od tih koji se igraju Boga, nije dobročinitelj, koji je eto tako, odlučio da uloži i pomogne toj deci!!!!

Naravno da ne! Ti "ćoravizmi" ne prolaze ni kod jednog inteligentnog čoveka! Na toj deci se, iz sezone u sezonu – strahovito zarađuje! U stvari, toliko su zaradili na toj deci, da samo TA DECA imaju pravo "dobročinitelje" da "drže na ledu" ako hoće! Na toj deci se zarađuju, samo od sms glasova – milioni! Prema tome – trange frange! Oni su dobročinitelji sa debelom računicom.

I zato – gde je bre problem? "Dobročinitelji"… morate da znate da, kada vam robovi, jedan po jedan, otkažu poslušnost, i kada propadnete i popucate po svim šavovima, tek onda sledi ono najgore – osveta onih o koje ste se ogrešili, čijim životom ste se grubo igrali…a ima ih… - pisala je Karleuša.

Bonus video

(VIDEO) JOVANA ŠVONJA JEDNOSTAVNO BLISTA: Dovela liniju do SAVRŠENSTVA samo 2 meseca posle porođaja!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.