POJAVILA SE SORAJA I TO U JAVNOSTI: Vratila i MREŽE tik pred POROĐAJ, a o OCU DETETA SVI BRUJE
Soraja Sara Vučelić, Foto: Damir Dervišagić

UŽIVA

POJAVILA SE SORAJA I TO U JAVNOSTI: Vratila i MREŽE tik pred POROĐAJ, a o OCU DETETA SVI BRUJE

Ona nije želela da pokaže u kakvom se društvu nalazi, te da li je s njom i njen izabranik.

Objavljeno: 10:28h

Soraja Sara Vučelić nekoliko nedelja pred porođaj rešila je da se opusti pa je s društvom uživala u noćnom provodu u Zagrebu.

Iako se poslednjih meseci bila u potpunosti povukla s društvenih mreža i skoro do samog porođaja krila informaciju da je u blagoslovenom stanju, ona je juče ponovo aktivirala svoj Instagram profil i na storiju pratiocima otkrila da se trenutno nalazi u glavnom gradu Hrvatske i da tamo prisustvuje jednoj privatnoj rođendanskoj proslavi. Ona nije želela da pokaže u kakvom se društvu nalazi, te da li je s njom i njen izabranik.

Soraja je u klubu bila vrlo raspoložena, te je uživala i pevala pesmu Ane Bekute "Uspomene", koja ju je očigledno pogodila.

Objava Soraje Vučelić
Objava Soraje Vučelićfoto: Instagram/sorajavucelic

- Svake noći sanjam tvoje oči, sve se nadam da ćeš opet doći. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene - glasio je stih pesme koji je Soraja posle dugo vremena podelila sa svojim pratiocima.

Soraja na privatnoj žurci u Zagrebu
Soraja na privatnoj žurci u Zagrebufoto: Instagram/sorajavucelic

Osim toga, na storiju se moglo primetiti i da je trudna Soraja, prema svemu sudeći, konzumirala alkoholna pića, što nije pohvalno s obzirom na njeno stanje. Ipak, ne treba isključiti mogućnost da je jedna od njenih prijateljica držala čašu, a ne Sara.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.