TRUDNA SORAJA SA ČAŠOM U RUCI: Opustila se PREVIŠE na privatnoj zabavi, EVO šta radi
Soraja Vučelić, Foto: Damir Dervišagić

novi momenti

TRUDNA SORAJA SA ČAŠOM U RUCI: Opustila se PREVIŠE na privatnoj zabavi, EVO šta radi

Naišla je na osude, zbog onoga što je objavila.

Objavljeno:

Jedna od prvih starleta sa ovih prostora, Soraja Sara Vučelić svoju popularnost stekla je učešćem u rijaliti programu, a pažnju javnosti je uspela da zadrži svojim luksuznim životom, putovanjim po ekskluzivnim mestima, kao i druženju sa bogatim i misterioznim muškarcima.

Poslednja u nizu vesti koja je ugledala svetlost dana o popularnoj crnogorskoj starleti, pored toga što joj je zabranjen ulazak u Republiku Srbiju, jeste i da se nalazi u blagoslovenom stanju, da je trudna. ,

Prema pisanju medija, ona se nalazi u 9. mesecu trudnoće i čeka sina. Međutim, ono što je objavila na svom Instagram profilu, mnoge je ostavilo bez teksta.

Soraja Vučelić je trudna?
Soraja Vučelić je trudna?foto: Instagram printscreen/sorajavucelic

Na svom Instagram profilu, Soraja je podelila snimak na kom se vidi da prisustvuje jednoj privatnoj proslavi i da je u zanosu slusala reči pesme, koja je očigledno pogodila.

- Svake noći sanjam tvoje oči, sve se nadam da ćeš opet doći. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene - glasio je stih pesme koji je Soraja podelila sa svojim pratiocim.

Pomenuta proslava odvijala se u Zagrebu, a Soraja je bila tajanstvena objavivši ovaj snimak, budući da nije želela da pokaže u kakvom se društvu nalazi, te da li je možda i njen izabranik tu.

Usnimila se sa čašom alkohola u ruci
Usnimila se sa čašom alkohola u rucifoto: Instagram printscreen/sorajavucelic

Njen izabranik je kako se pisalo, poznati hrvatski biznismen koji živi upravo u Zagrebu.

Ono što je javnosti zapalo za oko, jeste činjenica da je trudna Soraja prema svemu sudeći konzumirala alkoholna pića. Ovo je kod pojedinih izazvalo osude, dok su drugi pronašli razumevanje za popularnu starletu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.