VERENIK JOJ IZVRŠIO SAMOBISTVO A PRE TOGA NJOJ PUCAO U GLAVU: Gde je danas VATRENA glumica, život je nije mazio
Ivana Panzalović, Foto: Youtube printscreen/ Joseph Kimtoh

promenila se

VERENIK JOJ IZVRŠIO SAMOBISTVO A PRE TOGA NJOJ PUCAO U GLAVU: Gde je danas VATRENA glumica, život je nije mazio

Panzalovića su helikopterom prebacili iz Banja Luke u bolnicu na Dedinju

Objavljeno: 19:05h

Svojom brzom i stručnom reakcijom doktori Instituta za kardiovaskurane bolesti "Dedinje", spasili su život prim. dr Dušku Panzaloviću, njihovom kolegi i nekadašnjem direktoru bolnice u Doboju, koji je inače otac naše glumice Ivane Panzalović, prenose domaći mediji.

Panzalovića su helikopterom prebacili iz Banja Luke u bolnicu na Dedinju, gde su doktori izveli hitnu intervenciju odstranjivanja dela srčanog mišića leve komore, piše "Kurir".

Duško Panzalović je otac naše glumice Ivane Panzalović koja se proslavila svojom ulogom u "Kursadžijama" i koja je 2017. godine doživela pakao kada ju je bivši verenik Srđan Cvetanović pucao pištoljem u glavu, a zatim presudio sebi.

Na svu sreću Ivana se uspešno oporavila nakon drame, koju je doživela, a za medije je jednom prilikom govorila o incidentu.

- Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost", rekla je Ivana.

Nakon nemilog događaja glumice se na neko vreme povukla iz javnosti, a onda je rešila da nastavi dalje i da se posveti poslu, pa smo mogli da je vidimo u serijama "Igra sudbine", "Čudne ljubavi", kao i u filmu "Pukotina u ledu".

Ivana se dugo posle nemilog događaja nije pojavljivala u javnosti. Vratila se, a posle toga su počele probe, vratila se glumi, svom pozivu, a i boksu koji je nekada trenirala.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.