JELENA ĐOKOVIĆ PODELILA FOTKU NOVAKOVE MAME: Zbog JEDNE REČI su svi PROVALILI U KAKVIM SU ODNOSIMA
Jelena i Dijana, Foto: Profimedia, STARSPORT/ Peđa Milosavljević

sada je jasno

JELENA ĐOKOVIĆ PODELILA FOTKU NOVAKOVE MAME: Zbog JEDNE REČI su svi PROVALILI U KAKVIM SU ODNOSIMA

Na mečevima Dijana i Jelena nikada ne sede jedna pored druge, a kada god je to bilo moguće, zaobilazile su se u širokom krugu

Objavljeno: 14:44h

O odnosu Jelene i Dijane Đoković dugo se polemisalo. Te u dobrom su odnosu, te nisu, a određeni "sukobi" proizašli su direktno iz njihovih izjava, posebno Dijaninih, koja je i sama istakla da se ne slaže kako njen sin i snaja odgajaju decu, kao ni da joj se ne dopada način ishrane.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Na mečevima Dijana i Jelena nikada ne sede jedna pored druge, a kada god je to bilo moguće, zaobilazile su se u širokom krugu. Čak i nedavno, kada je Dijani bio rođendan, ponovo je izostala javna čestitka na mrežama. Međutim, stvari su se ipak u poslednje vreme i te kako promenile. Sada, kada je Novak odneo pobedu na još jednom Australian Openu, jasno je da su "ratne sekire", ako ih je i bilo, definitivno zakopane, a "dokaz" da je to tako je i Jelenin Instagram, na kojem je repostovala emotivnu fotografiju na kojoj Dijana grli Novaka.

Uz nju je stajalo jednostavno "Majka", čime je jasno da, među njima nema zle krvi, ni najmanje. Naprotiv.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.