JELENU ĐOKOVIĆ SU URNISALI ZBOG OBLAČENJA, A ONA SE SADA USUDILA NA NOVO LUDILO: Objavila FOTKU, pa napravila HAOS
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

lepotica

JELENU ĐOKOVIĆ SU URNISALI ZBOG OBLAČENJA, A ONA SE SADA USUDILA NA NOVO LUDILO: Objavila FOTKU, pa napravila HAOS

S vremenom stajling Jelene Đoković se još jednom promenio, a čini se da su na to uticale brojne kritike koje su usledile od strane medija i javnosti

Objavljeno:

Modni stručnjaci se slažu da je stajling Jelene Đoković vremenom doživeo pozitivnu transformaciju i da je iz godine u godinu sve bolji. Supruga tenisera Novaka Đokovića prolazila je kroz nekoliko modih faza. Jedno vreme, u početku zabavljanja sa sportistom, strogo je pratila trendove, a brendirana garderoba bila je sastavni deo njene svakodnevne toalete.

Po rođenju naslednika Stefana i Tare Jelena se dosta u tom pogledu promenila. Govorila je da uzaludno trošenje novca na skupocene krpice, da su second hand prodavnice njoj trenutno u fokusu i mesto na kom ona voli da pazari, dok je istovremeno insistirala na jednostavnosti kada su krojevi i dezeni u pitanju.

S vremenom stajling Jelene Đoković se još jednom promenio, a čini se da su na to uticale brojne kritike koje su usledile od strane medija i javnosti. Istina, Noletova supruga i dalje ne odstupa od svojih odavno utvrđenih normi a tiču se klasičnog odevanja, više poslovnog, samo što su sada tu bolje usklađeni komadi koji ističu njenu figuru i ženstvenost.

Pantalone dubokog struka, koje su 70-ih godina bile aktuelne, pa se među modne trendove vratile 2020-te njen su omiljen komad, a sve zbog toga što su lake za kombinovanje, a laskave za figuru. Nedavno se ona pojavila u javnosti baš u jednom takvom komadu u bež boji, koji je uklopila sa crnom majicu i sve zasenila.

Jelena Đoković
foto: Printscreen/instagram/jelenadjokovic

Nema ko nije komentarisao da teniserova izabranica izgleda sofisticirano, a mnoge dame požurile su da sebi naprave takvu jednu kombinaciju koja se uz patike može nositi u svakodnevnim prilikama, a uz potpetice može zadovoljiti standarde večernjeg izlaska.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.