ODVIJA SE PRAVA DRAMA NA PINKU: Viki Miljković i Marija Šerifović ZARATILE KAO NIKAD, pale BAŠ TEŠKE REČI
Foto: Printscreen/RTV PINK

haos

ODVIJA SE PRAVA DRAMA NA PINKU: Viki Miljković i Marija Šerifović ZARATILE KAO NIKAD, pale BAŠ TEŠKE REČI

Dejane ima tu dobrih elemenata i jeste da je ovo drugi krug, da ne treba da idem u sitna crevca

Objavljeno:

Nije lako probiti led, a ovaj težak zadatak večeras su dobili Dejan Dačević iz Marijinog tima i Adna Svraka koja brani boje tima Viki Miljković. Međutim sudeči po nerešenom rezultatu čini se da i za članove žirija ovo nije bio lak zadatak budući da nisu mogli da presude ko je bolji.

Đorđe, Mili, Ceca i Sneža dali su po glas i jednom i drugim kandidatu, a ovu situaciju je Saša Popović ocenio kao veoma interesantnu te je prvo poželeo da čuje mišljenje Ane Bekute i Bosanca s obzirom da nijednom kandidatu nisu dali glas.

-Ako znamo da se peva iz glave, srca i stomaka, odnosno dijafragme ja bih za vas dvoje ovog momenta mnogla da kažem da ste pevali samo iz stomaka. Nije bilo ni mozga, ni srca. Ništa mi se to nije dopalo. Dejane ima tu dobrih elemenata i jeste da je ovo drugi krug, da ne treba da idem u sitna crevca. Ovo se odnosi i na devojku– objasnila je Ana i udelila im niz pevačkih saveta.

Marija Šerifović, Viki Miljković
foto: Printscreen/RTV PINK

-Što se Adne tiče, kako divno ime i prezime, tako zvučno. Ti si jedna srećnica!- dodala je Bekuta.

Iako je Mili dao glas, usaglasio se sa nekoliko kritika koje im je uputila njegova koleginica Ana verujući da je takmičarima potrebno vremena i još vežbe da usavrše svoje pevanje.Da su odlični kandidati u borbi za Zvezdu Granda, ali i ozbiljni potencijali potvrdila je Ceca Ražnatović.

-Prvi probijate led, imali ste tremu, a ja vas se sećam iz prvih drugova. Ti lutko imaš glaščinu, samo ti treba da se opustiš i uslovno rečeno još više poludiš. Dejan ima prelepu boju i ti mali kiksevi su u redu, imate veliku odgovornost- zaključila je Ceca.

Svetlanu je publika u studiju nakon ovog komentara podržala gromoglasnim aplauzom, a Saša Popović nije mogao a da ne primeti da Mili nije dobio aplauz iako je bio istog stava.

-Mili je dao isto dva glasa kao ceca, njemu niste hteli da tapšete kad je rekao nešto za kandidate, a Ceca kad je rekla samo jedno slovo vi već tapšete. Zašto? Baš me interesuje! Volite Cecu (smeh)- rekao je Sale, a publika je objasnila da obožava Cecu i da ona komentariše iz srca.

marija šerifović
foto: PROMO

Među prvima se pobunila Ana Bekuta tvrdeći da je publika plaćena.

-Oni su dobrovoljci. Pa da li ti Ana misliš da bi gospođa Novka uzela jedan dinar iz mog džepa?!- našalio se Sale i nasmejao ceo studio.

-Bi uzela, ali ti nemaš pare kod sebe nikad- dobacila je Ceca.Nakon malo šale i smeha došao je red da i ostali članovi žirija daju svoj komentar, među kojima je bio i komentar Dragana Stojkovića koji jedini osim Bekute ovim takmičarima nije dao glas.

-Slažem sa se Anom. Što se tiče takmičarke, ova pesma nije za tvoje godine. Opasna je pesma, opasan je tekst, ja sad kad o njemu razmislim meni knedla krene u grlu- zaključio je Bosanac, nakon čega su i mentori dali svoj sud.

Marija Šerifović je kao i uvek bila surovo iskrena prema svom takmičaru i skrenula mu pažnju na sve greške koje je napravio, dok je Viki tvrdila da je pevanjem svoje takmičarke zadovoljna.

Viki Miljković, Ana Bekuta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Ti da hoćeš da budeš realna, fer i poštena priznala bi da si joj dala pogrešnu pesmu da peva. Pa priznaj, budi fer, nemoj da lažeš njih, nemoj da lažeš sebe. Nije to pesma za nju- poručila je Marija iznervirano i napustila svoju stolicu.

-Mara je poludela, dođi ovamo kod mene u krilo- dobacio je Đorđe, a Viki je tvrdila da Adna zaslužuje više glasova.

-Spusti se bre na zemlju Violeta!- umešala se Bekuta.

Popović je rešio da raspravu prekine, a takmičarima je ostalo da daju sve od sebe u baražu i obezbede svoje mesto u narednom krugu.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.