"TAKO STE OGAVNI I BOLESNI": Šerifovićeva poslala SUROVU poruku i poručila da ne želi da ide u ZATVOR
Marija Šerifović, Foto: Marina Lopičić

brutalna

"TAKO STE OGAVNI I BOLESNI": Šerifovićeva poslala SUROVU poruku i poručila da ne želi da ide u ZATVOR

Pevačica je poznata kao iskrena i direktna osoba.

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović poznata je kao neko ko javno iznosi svoje stavove.

Šerifovićeva je žestoko osudila zlostavljanje i ubijanje životinja nakon jezivog videa koji je osvanuo na društvenim mrežama.

- Stvarno nemam reči, ni teksta, toliko ste ogavni, bolesni, poremećeni, naopaki, zli i odvratni da ja za ljudska bića više namam reči! Ovim putem apelujem na svaku osobu u čijoj je nadležnosti ovakva situacija i na instituciju, koja pritom za ovo dobija novac. Osobi koja je ovo uradila želim jutro da ne dočeka! Ove stvari su toliko loše i strašne, a za neke su ovo samo kučići… Bolesnici bolesni - rekla je besna Marija, a potom dodala:

Marija Šerifović
Marija Šerifovićfoto: prentscreen/instagram/serifovic

- Nemojte da idem u Bor i da pravim haos. Ne želim da idem u zatvor! Samo želim da neko kome je ovo posao problem reši!

Podsetimo, prošlog leta je u medijima odjeknula vest o neočekivanom ponašanju pevačice koja usred noći nije mogla da obuzda svoje emocije na javnom mestu kada je do nje došla jedna loša vest, a ona se tim povodom oglasila.

- Želim da se izvinim svim ljudima koje sam probudila one noći kada se desila “ona situacija“. Glasna sam, iznervirala sam se. Živa sam duša, praštajte. Žao mi je što je neko pomislio da je onaj “lagani udarac” u moj automobil izazvao prelom ruke. Kada kažem živa sam duša to nije opravdanje, to je istina da to zaista može da se desi i dešava se svakome, ali to istovremeno ne znači da to meni sme da se desi, jer ja želim da nekim mladim ljudima koji imaju u planu da koračaju ovim putem budem i primer i uzor. Želim da vide da u svemu što radim nema ničega fejk, nema ničega plastično – rekla je Šerifovićeva.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.