TEŠKA PRIČA SRĐANA ĐOKOVIĆA, OVO MORATE ČUTI: Imao je VELIKI PROBLEM, sve je IZNEO U JAVNOST
Srđan Đoković, Foto: Uroš Arsić

OVO NISTE ZNALI

TEŠKA PRIČA SRĐANA ĐOKOVIĆA, OVO MORATE ČUTI: Imao je VELIKI PROBLEM, sve je IZNEO U JAVNOST

On je tom čoveku objasnio ko je Novak i zbog čega mu je novac bio potreban.

Objavljeno: 14:59h

Prošlost porodice Đoković nije bila takva kakva je sadašnjost.

Srđan je u jednoj emisiji pre nekoliko godina objasnio šta mu je najteže palo, kao i šta je sve radio kako bi Novak uspeo.

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, ispričao je nedavno da mu je najteže bilo kada je morao da uzima pare od zelenaša i prisetio se susreta sa jednim od njih.

"Bio je to prvi Novakov odlazak u Ameriku, kad je imao 15 godina. Zajedno sa mnom je trebalo da ide na juniorski Grend slem. Meni je tadašnji predsednik teniskog kluba Partizan obećao da će pokriti naše troškove za Ameriku. Ali 10 dana pred put je rekao da to ne može da uradi i da se snađemo. Pošto sam rezervisao karte trebalo je sutra da ih uplatim, da ne bi propao avans koji sam već dao i otišao sam sa tim drugom kod jednog zelenaša", počeo je priču Đoković u podkastu "Biznis priče".

Srđan je u jednoj emisiji objasnio šta mu je najteže palo, kao i šta je sve radio kako bi Novak uspeo.
Srđan je u jednoj emisiji objasnio šta mu je najteže palo, kao i šta je sve radio kako bi Novak uspeo.foto: Uroš Arsić

On je tom čoveku objasnio ko je Novak i zbog čega mu je novac bio potreban.

- Je l’ se žuriš?, pitao me je.

- Da, jer moram da uplatim karte da mi ne propadne avans.

- Koliko ti treba?

- Treba mi 5.000 dolara na dva meseca.

- Vidi, kod mene je kamata 12 odsto mesečno ali za tebe je 15 odsto jer žuriš.

Ponosni roditelji
Ponosni roditeljifoto: Uroš Arsić

Gledao sam ga nekoliko sekundi i rekao da nema problema. Uzeo sam pare, došao sam kući, zaključao se u kupatilo i razlupao unutra sve živo. Na to sam pristao jer je trebalo za mog sina i njegovu karijeru. Da je trebalo za mene za moj život ne bi mogli da me maknu od njega jer bih mu popio svu krv iz žila", ispričao je Đoković, povišenim tonom.

"Zamisli rečenicu - kod mene je 12, ali za tebe je 15, jer žuriš", dodao je Đoković.

Podsetimo, Srđan Đoković je takođe nedavno otkrio i prepisku sa Novakom gde se vidi da ga je savetovao da ne ide u Tokio ali da je Novak to odbio.

"Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata", pročitao je Đoković senior svoju poruku u podkastu "Biznis priče"

Srđan Đoković je takođe nedavno otkrio i prepisku sa Novakom gde se vidi da ga je savetovao da ne ide u Tokio ali da je Novak to odbio.
Srđan Đoković je takođe nedavno otkrio i prepisku sa Novakom gde se vidi da ga je savetovao da ne ide u Tokio ali da je Novak to odbio.foto: EPA/James Ross

Ovo je bio Novakov odgovor:

"Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem tri-četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se".

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.