JOVANA JEREMIĆ ŽELI DA BUDE KUMA BIVŠEM MUŽU NA SVADBI: Voditeljka se SLOMILA i sve PRIZNALA JAVNOSTI
Jovana, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

divno

JOVANA JEREMIĆ ŽELI DA BUDE KUMA BIVŠEM MUŽU NA SVADBI: Voditeljka se SLOMILA i sve PRIZNALA JAVNOSTI

Jovana je otkrila iz kog razloga brani žene, a napada ljubavnice.

Objavljeno:

Voditeljki Jovani Jeremić, kojoj cvetaju ruže na poslovnom planu, takođe dobro ide i na privatnom planu, posebno ljubavnom, gde udvarača ima na više frontova.

U velikom intervjuu Jovana je sada progovorila o porodici, poslu, ćerki i svom životu.

- Ostvarila sam svoj najveći san i ponosna sam na sve on što sam do sada stekla, bez da sam nekoga oštetila, radila neke nemoralne stvari, već isključivo novinarstvo...To je stan za mene i moju ćerku, devojački stan i stan u koji su uvek dobrodošli oni koji su bili uz mene kada niko nije bio. Očekujem da ću početi u maju, sve radim na kompenzaciju. Dajem se i imam jako moćne sponzore - otkrila je Jovana, pa dodala da li ima dečka:

Progovorila o porodici
Progovorila o porodicifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja dečka zvanično nemam. Imam udvarače, ne jednog, nego više. Ima i sa javne scene, tako je, neću da lažem. Ima i mlađih i starijih, ja ću odlučiti, rano je.

Jovana je otkrila iz kog razloga brani žene, a napada ljubavnice.

- Ja branim žene koje drže do sebe. Ljubavnice su žene koje ne drže do sebe...Ljudi žive sa osobom koju ne vole, jer nemaju snage da postanu nova Jovana Jeremić. Napravila sam novi život prelaskom na Pink, razvodom, ostala u mnogo dobrim odnosima sa bivšim mužem. Prestala sam da se foliram da sam skromna, nisam skromna i nikada neću biti skromna i neću se pretvarati na televiziji da sam nešto što nisam - otkrila je ona, pa dodala šta je u životu davala, a šta su joj uzimali.

Nema zvanično dečka
Nema zvanično dečkafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Tuđe je samo ono čega sam se ja odrekla, a odrekla sam se nečega što sam najviše na svetu volela. Nisam želela da igram uloge koje nisu za mene. Bila sam skoro na nekom fudbalskom turniru, slikala sam se sa jednim klincem koji će biti budući Ronaldo i Mesi, ubija kako mali igra, okačila sam na Instagram tu sliku. Jedan moj drug se naljutio, pa sam morala i sa njim da okačim sliku - dodala je ona, pa otkrila zašto je gledaju ljubavnice.

- Gledaju me zato što ih ja gađam u metu i zato što sam im simpatična, jer sve ovo pada u vodu kada one dođu i kažu mi da imaju tajnu i kažu mi da znaju da ja neću ništa da odam. Onda im ja postajem saveznica. Rekla sam da mladi muškarci zrelije i iskrenije vole jake žene - ispričala je ona, i dodala da li bivše uvek ostaju bivše.

Jovana je otkrila iz kog razloga brani žene, a napada ljubavnice.
Jovana je otkrila iz kog razloga brani žene, a napada ljubavnice.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bivše uvek ostaje bivše, bivši muž je moj veliki prijatelj, možemo da komentarišemo njegove devojke. Voja uvek mene pita šta ja mislim o njegovoj novoj devojci, rekla sam da podržavam kada je on srećan. Ja svog bivšeg muža doživljvam kao sina, bila bih mu kuma na svadbi - istakla je Jovana u Premijeri Vikend Specijal.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.