JOVANA JEREMIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG BIVŠEG MUŽA VOJE: Voditeljka se SLOMILA i sve PRIZNALA JAVNOSTI
Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

potresno

JOVANA JEREMIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG BIVŠEG MUŽA VOJE: Voditeljka se SLOMILA i sve PRIZNALA JAVNOSTI

Ove detalje nismo znali.

Objavljeno: 16:40h

Voditeljka Jovana Jeremić se odlučila na veliki korak u životu, kada se razvela od Voje i svoj životni put sa ćerkom nastavila sama. Kako je i sama govorila oni su ostali u dobrim i prijateljskim odnosima pogotovo jer imaju ćerku, koja je oboma centar sveta.

Jovana je sada gostovala u emisiji Žane Karaklajić i otkrila da je zapravo slaba na njega i da ne dozvoljava da mu dlaka sa glave fali.

Budući da je on bio uz nju kada joj je bilo teško i kada nije bila uspešna i moćna kao sad, voditeljka je kroz suze pričala o svemu što su zajedno prošli.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

- Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standar i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave- rekla je Jovana kroz suze.

Voja je sve to prvi podelio na svom Instagram profilu, a voditeljka je onda podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

- Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas... - napisala je ona.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.