OVO JE PORODIČNA KUĆA ČUVENOG BRENDONA IZ KOJE JE POBEGAO: Espreso je bio u ČENTI, a evo ko su mu RODITELJI (FOTO)
Brendon, Foto: Sonja Spasić, Espreso

saznalo se

OVO JE PORODIČNA KUĆA ČUVENOG BRENDONA IZ KOJE JE POBEGAO: Espreso je bio u ČENTI, a evo ko su mu RODITELJI (FOTO)

Brendona smo prvo upoznali u rijalitiju "Veliki brat", a on je posle bio i na "Maldivima", zatim u "Parovima" i na kraju i u "Zadruzi".

Objavljeno: 13:05h

Koliko Branislava Radonića Brendona nije zanimalo da ostane na selu u Čenti i da obrađuje zemlju, od koje živi njegova porodica, najbolje pokazuje primer da jednom prilikom hteo da slupa traktor.

Naime, otac ovog učesnika "Zadruge" Radica Radonić je imao želju da se i njegov sin okrene poljoprivredi. Brendon je seo u traktor i trebalo je da upravlja njim na jednoj njivi.

Međutim, Branislavu se toliko nije radio taj posao da je krenuo da slupa traktor, i samo brzom reakcijom njegovog oca koji je uleteo u traktor i preuzeo komande, sprečena je tada veća tragedija.

Roditelji
Roditeljifoto: Espreso

Brendon inače često ističe da ima stan u Beogradu, a taj stan nije kupio od honorara iz rijalitija već su mu taj stan kupili roditelji, i to upravo zahvaljujući zaradi od poljoprivredne proizvodnje.

Nije ga zanimalo da ostane na selu u Čenti
Nije ga zanimalo da ostane na selu u Čentifoto: Espreso

Podsetimo da su gledaoci Brendona prvo upoznali u rijalitiju "Veliki brat", a on je posle bio i na "Maldivima", zatim u "Parovima" i na kraju i u "Zadruzi".

Porodična kuća
Porodična kućafoto: Espreso

Inače, jednom prilikom, kada je ekipa portala Espreso bila gost u Brendonovom porodičnom domu u Čenti, njegov otac nam je tada otkrio da je Brendon više povukao na svog dedu, koji je bio sklon egzibicionizmu, kao što je sada Brendon.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.