BOŽINOVSKA NA SVOJ ROĐENDAN DOBILA UNUKA: Malo ko zna kako je PEVAČICA ROĐENA, ovo prosto morate da ČUJETE
Goca Božinovska, Foto: Dragan Kadić

Zanimljivo

BOŽINOVSKA NA SVOJ ROĐENDAN DOBILA UNUKA: Malo ko zna kako je PEVAČICA ROĐENA, ovo prosto morate da ČUJETE

Pevačica je jednom prilikom ispričala interesantne detalje iz svog života.

Objavljeno: 14:15h

Goca Božinovska danas slavi svoj 58. rođendan, a zasigurno joj je rođenje unuka na ovaj dan najlepši poklon.

Dečak je dobio ime Vukan, a kako je pevačica rekla, to što se on rodio na njen rođendan je nagrada od Boga.

Međutim, malo ko zna da je Božinovska rođena u vozu.

Goca Božinovska dobila unuka
Goca Božinovska dobila unukafoto: Damir Dervišagić

Jednom prilikom, gostujući u poznatoj emisiji, pevačica je ispričala detalje toga kako se desilo da se njena majka porodi u ovako.

"Mene mama nije htela, išla je tri-četiri puta kod nadrilekara u selu da je ‘gnjave‘ , kako oni kažu. I kad je trebalo da izbaci plod, Morava je nadošla i nije mogla ponovo da ode kod nadrilekara. Tako je odlučila da rodi, ali živela je u strahu da će to biti oštećeno dete", pričala je Goca i nastavila:

"Bio je ogroman sneg kad je počeo porođaj, voz je kasnio i ona se porodila u vozu. Pomogao joj je kondukter i još jedna žena. Umotali su me u njenu maramu i kondukterov šinjel. Bila sam petnaest dana u izolaciji, samo su me donosili mami na podoj. Četvrtog dana mi je probušila uši i uvukla crvene konce. Doktor je poludeo. Tako je moj život čudno krenuo."

Inače, malo ljudi zna da je i Gocina majka bila pevačica.

"Nisam rasla u izobilju, više nisam imala nego što jesam, tata je radio, mama je bila domaćica. Išla sam u komšiluk da gledam televiziju. Razmišljala sam kako ću jednog dana lepo živeti, završiti velike škole i otići iz sela u Beograd, nisam osećala da tamo pripadam. Bila sam namazana već kao dete. Pevala sam od malih nogu, govorila sam da ću biti naslednica Lepe Lukić, pisala sam joj pisma, kako bih volela da me usvoji, da mi ona bude majka. Ispričala sam joj to mnogo godina kasnije u Kanadi, umrla je od smeha", pričala je svojevremeno Goca i dodala:

Goca Božinovska se rodila u vozu
Goca Božinovska se rodila u vozufoto: Damir Dervišagić

"Moja majka je lepo pevala, ali joj otac nije dozvoljavao da bude pevačica, to je bilo ozloglašeno zanimanje. I moji su se protivili jer sam iz kafane išla pravo u školu. Tata je govorio da prvo završim školu, ali ja sam morala da pevam. Porasla sam tek u 17. godini, u osmom razredu bila sam najmanja, bez grudi, kao ružno pače, mršava. Jednom su mi se dok sam vozila bicikl zavezala creva od gladi, nikad nisam volela da jedem. Kasno su mi i hormoni proradili, ali odjednom sam se pretvorila u lepu devojku. Sve mi se brzo desilo, ono o čemu sam maštala u detinjstvu ostvarilo se preko noći."

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.