PRELEPE VESTI U DOMU PRIJE I FILIPA: Radost stiže za tačno 9 meseci, SVI ČESTITAJU
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

divno

PRELEPE VESTI U DOMU PRIJE I FILIPA: Radost stiže za tačno 9 meseci, SVI ČESTITAJU

Objava Aleksandre Prijović oduševila je njene fanove

Objavljeno:

Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najuspešnijih pevačica mlađe generacije, bila je maloletna kada se pijavila za takmičenje "Zvezde Granda", a otkako je kročila na estradnu scenu mnogo toga se promenilo, od njenog izgleda i stila oblačenja pa sve do glasovnih mogućnosti na kojima je mnogo radila.

Prethodna godina za nju je bila i više nego uspešna, počela je sa albumom „Zvuk tišine“ koji je oborio sve rekorde slušanosti na muzičkim platformama, a koliko je svojim vrednim radom i trudom postigla kao i koliko je voljena i poštovana od strane brojne publike svedoči i najnovija objava Aleksandre Prijović na "Instagramu".

Aleksandra Prijović zakazala Arenu
Aleksandra Prijović zakazala Arenufoto: ANA PAUNKOVIĆ

Naime, supruga Filipa Živojinovića prva je učesnica pomenutog muzičkog takmičenja koja je zakazala koncert u Štark Areni.

- Regionalna koncertna turneja “OD ISTOKA DO ZAPADA” krece iz Beograda 29.09.2023. Pre zvanicne objave i pocetka prodaje karata dajemo vam priliku da rezervisete svoje mesto u Areni na vreme. Dugo sam sanjala o ovome i jedva cekam da vidite sta smo vam sve pripremili. Volim vas - napisala je, a objava Aleksandre Prijović naišla je na prelepe reakcije armije njenih fanova koji su sa nestrpljenjem čekali ovu vest.

Mlada pevačica već dugo nema slobodan dan kada su u pitanju nastupi, za svaki njen koncert traži se karta više, te ne čudi opšte oduševljenje koje je nastupilo nakon njenog saopštenja, a Aleksandra je sa bendom pripremila i poseban repertoar, te će nesumnjivo svojoj vernoj publici prirediti pravi spekltakl.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.