ŽESTOKO JOJ ODGOVORIO! Taki izneo ŠOKANTNE DETALJE IZ PROŠLOSTI Zorice Marković, evo šta je radio SVAKO VEČE
Tak Marinković, Foto: Youtube / Printscreen / zadruga

ovo niko nije očekivao

ŽESTOKO JOJ ODGOVORIO! Taki izneo ŠOKANTNE DETALJE IZ PROŠLOSTI Zorice Marković, evo šta je radio SVAKO VEČE

Taki izneo šokantne tvrdnje o prošlosti Zorice Marković

Objavljeno:

Nakon sinoćnjeg žestokog okršaja pevačice Zorice Marković iMaje Marinković, za domaće medije se oglasio zadrugarkin otac Radomir Taki Marinković, koji je sinoć tokom te žučne svađe za crnim stolom i spomenut.

Naime, Zorica je otkrila da je Maju otac Taki hranio iz njene kafane, a pevačica je poručila Marinkovićevoj i da njih troje čeka razgovor nakon rijalitija. Taki je sada razjasnio ovaj odnos, a o pevačici je izneo šokantne tvrdnje.

- Istina je da sam radio za Zoricu Marković. Ja sam je čuvao od mnogih kod kojih se zadužila i zbog kojih nije smela da ide sama kući. Svake noći je moralo obezbeđenje da je vozi do kuće, jer je bila u dugovima do guše, zaduživala se kako je stigla, pa se tako i plašila za svoju bezbednost. Kao što je Maja ranije već i pričala u Zadruzi, nosila je pare po pumpama zelenašima, to se zna. Duguje i Bogu i narodu! Ne znaju gde da je udare, pa joj spominju mene. Zorica mrzi Maju i sama je rekla da je treba ubiti - kaže besno Majin otac i dodaje:

Taki razotkrio Zoricu Marković
Taki razotkrio Zoricu Markovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Zorica je jedna isfrustrirana baba muflon. Iskompleksirana baba, vidite na šta liči! Drma je klimaks, ljubomorna je na sve mlađe i lepše od nje. Maja joj je trn u oku! Ona je jedan običan prevarant i ja imam dokaze za sve što pričam o njoj. Svoje dete je krila do 35. godine, sve što je Marija Kulić za nju rekla je istina. Valjda ga je rodila u njivama, otkud znam ja gde. Ona meni na oči ne sme da izađe, ona je jedna klošarka. Sve žive muzičare je prevarila. Klasičan prevarant i ološ od žene! - poručio je Taki.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.