POZNATA PEVAČICA DANIMA PRIKOVANA ZA KREVET ZBOG VIRUSA: Sada se oglasila i otkrila kako se OSEĆA
Stanojka Mitrović Ćana, Foto: Printscreen Magazin In

NIJE JOJ NIMALO LAKO!

POZNATA PEVAČICA DANIMA PRIKOVANA ZA KREVET ZBOG VIRUSA: Sada se oglasila i otkrila kako se OSEĆA

Pevačica Ćana se zarazila virusom i svoje iskustvo je podelila sa svima uz savet da ne čekaju nikako da prođe samo od sebe.

Objavljeno:

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana, koja je poznata po pravljenju odlične atmosfere na tezgama, ali i najluđim upadima na veselja, požalila se na društvenim mrežama da joj je zdravlje ugroženo, a otkrila je da se zarazila virusom koji nimalo nije naivan.

Iako je mislila da će sve brzo proći, kako to biva - već za nekoliko dana, to se nije desilo, pa se obratila svim ljudima i poručila im da čuvaju zdravlje.

- Dragi prijatelji, želim od srca svima da se zahvalim na podršci, lepim rečima, razumevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte potcenjivati, jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga potcenila misleći da mogu na nogama da ga rešim i kaznio me. Bolje sam, Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje šlajma i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli - otkrila je pevačica.

Ćana o zdravstevenom problemu
Ćana o zdravstevenom problemufoto: Printscreen Magazin In

- Nemojte čekati da prođe samo na nogama. Idite odmah kod lekara.Ovo se mora preležati. Voli vas vaša Ćana", poručila je na kraju putem društvenih mreža.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.