MA KO JE OVA ŽENA? Sanja Đorđević kao CRVENOKOSA zapalila MREŽE, da je vidite na ULICI ne biste je PREPOZNALI
Sanja Đorđević, Foto: Dragana Udovičić

isplivala fotka

MA KO JE OVA ŽENA? Sanja Đorđević kao CRVENOKOSA zapalila MREŽE, da je vidite na ULICI ne biste je PREPOZNALI

Iako je zgazila u šestu deceniju, po svemu sudeći njoj godine ništa ne mogu i svi se slažu da izgleda bolje nego ikad.

Objavljeno:

Pevačica se u javnosti nikada nije pretrano eksponirala, te se za njen život nisu vezivali skandali, a na društvenim mrežama u poslednje vreme je nešto aktivnija gde sa brojnim pratiocima podeli kadrove iz svoje sakodnevnice. Iako je zgazila u šestu deceniju, po svemu sudeći njoj godine ništa ne mogu i svi se slažu da izgleda bolje nego ikad.

Da je to slučaj bio i pre čitave decenije svedoči najnovija objava popularne pevačice koja nikako nije mogla proći nezapaženo.

Naime, u potpuno drugačijem izdanju, tačnije sa crvenom kosom i u to vreme ultra modernom frizurom, Sanja je pozirala za omot albuma "Divlja ruža" na kom se između ostalih našao i ultra popularan hit "Mutivoda", a fotka je naišla na lavinu reakcija.

Za izgled Sanje Đorđević i atraktivnu frizuru, iako iznenađeni, fanovi su je zasuli komplimentima komentarišući da je izgledala fantastično i da joj crveno jako lepo pristaje, a ako uzmemo u obzir opis njene objave na kojoj se i sama pita da li da se vrati u tu boju, ne bi nas začudilo da se pevačica osmeli i prefarba svoju prepoznatljivu plavu kosu.

Sanja kao plavuša
Sanja kao plavušafoto: Printscreen Instagram/sanjadjordjevicofficial

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.