MITROGOL ŽIVI KAO KRALJ, A ZA ŽENU SAMO NAJBOLJE: Zavirite u LUKS DOM našeg fudbalera, PRIVATNOST NA TACNI
Foto: Printscreen Instagram/aleksandar_mitrovic_45

divno!

MITROGOL ŽIVI KAO KRALJ, A ZA ŽENU SAMO NAJBOLJE: Zavirite u LUKS DOM našeg fudbalera, PRIVATNOST NA TACNI

Poznato je da je naš reprezentativac vlasnik nekoliko nekretnina u Srbiji

Objavljeno:

Ljubavna priča fudbalera Aleksandra Mitrovića i njegove supruge Kristine traje od rane mladosti, a pre nešto više od godinu i po dana oni su ozvaničili svoju ljubav te upriličili intimnu proslavu u krugu najbližih članova porodice i prijatelja.

Sjajni golgeter često je isticao da najveću snagu crpi upravo iz porodice koju pored njih dvoje čine i troje mališana, sin Luka i ćerkice Nađa i Anastasija, te je dom Aleksandra i Kristine Mitrović nesumnjivo uvek ispunjen smehom i dobrim raspoloženjem.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram- rekao je nedavno za medije naš reprezentativac.

Poznato je da je naš reprezentativac vlasnik nekoliko nekretnina u Srbiji, a kako ga je profesionalna karijera odvela put Engleske, sa suprugom i decom on je tamo svio svoje gnezdo i može se reći uživa u pravom luksuzu.

Budući da je supruga napadača Fulama veoma aktivna i popularna na društvenim mrežama, ona neretko sa pratiocima deli trenutke iz svoje svakodnevnice, a na fotografijama možemo zaviriti i u prostrani dom Aleksandra i Kristine Mitrović koji je po mišljenju mnogih opremljen kao iz magazina.

Kao dama koja u korak prati sve trendove, Kristina je sa suprugom porodični dom opremlila sa puno stila, pa je tako dnevna soba, centralna prostorija u kući u kojoj svi vole da provode najviše vremena, ispunjena udobnim i modernim nameštajem.

Prostrana porodična oazu idealna je za igre troje mališana, a odlikuju je svetle boje koje razbijaju komadi nameštaja od kvalitetnog drveta, piše Story.

Kristina svojim objavama neretko otkriva i detalje iz luksuznog kupatila prepunog kozmetičkih preparata, šminke i parfema, te je primetno da i te kako vodi računa o nezi lica i tela kao i da maksimalno uživa u braku i glamuroznom životu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.