ZORAN KALEZIĆ BIO JE PRAVI EMOTIVAC: Odmah nakon ROĐENJA unuka, otišao na GROB pokojne SUPRUGE
Zoran Kalezić, Foto: prentscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

emotivno

ZORAN KALEZIĆ BIO JE PRAVI EMOTIVAC: Odmah nakon ROĐENJA unuka, otišao na GROB pokojne SUPRUGE

Mnogo je bio vezan za unuka Danila.

Objavljeno: 17:27h

Danas je preminuo legendarni pevač narodne muzike Zoran Kalezić u 73. godini posle duge i teške bolesti. Pevač je iza sebe ostavio neutešnu porodicu, mnogobrojne prijatelje, ali i hitove koji će trajati zauvek.

Koliko je Zoran bio emotivan čovek govori i jedan intervju koji je dao nakon što je postao deda. Njegov sin Filip, koji godinama živi u Čikagu, dobio je sina Danila Kalezića, a pevača je tada obuzeo poseban osećaj.

- Nisam razumeo oca kad mi je pričao da više voli moga sina Filipa nego mene. To mi je bilo potpuno nedokučivo i nezamislivo. Ali kada mi je sin javio da sam postao deda, obuzela me je tako čudna emocija, mir u duši, nekakav osećaj koji nikada ranije nisam doživeo. Sve mi je postalo jasno kada sam mu video sliku, a najpribližniji opis tog stanja jeste da sam jednostavno van sebe od ljubavi, lepote i sreće. Ne mogu vam rečima opisati koliko mi ovo znači - govorio je svojevremeno Zoran Kalezić.

Zoran Kalezić
Zoran Kalezićfoto: Dragan Kadić

Jutro nakon saznanja da je dobio prvo unuče, budući da je bio u Beogradu, otišao je na grob svoje prve supruge Vere i odneo joj cveće.

- Imao sam potrebu da ovu najradosniju vest podelim sa njom. Verujem u reinkarnaciju i to je bilo najmanje što sam mogao da učinim, i zbog sebe i zbog moje dece, kojima je sigurno bilo drago što sam to uradio. Baš je i Filip pomenuo kako bi se radovala da je živa. Odneo sam joj cveće i podelio radost sa njom, njom koja bi danas bila Danilova ponosna baka. I moja sadašnja supruga Irena je veoma srećna što smo dobili novog člana porodice - rekao je tada Zoran, prenosi Kurir.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.