MILICA MITROVIĆ OBJAVILA PRELEPE VESTI IZ DOMA: Željko Mitrović UMEŠAN, ovo ne može svako
Željko i Milica Mitrović, Foto: Instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

široko

MILICA MITROVIĆ OBJAVILA PRELEPE VESTI IZ DOMA: Željko Mitrović UMEŠAN, ovo ne može svako

Supruga Željka Mitrovića ima čime da se pohvali

Objavljeno:

Nedavno je vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović sumirao godinu uspeha u okviru njegove kompanije, priredio tradicionalnu novogodišnju žurku i tom prilikom podelio bonuse svojim zaposlenima.

Međutim, na znatno intimnijoj večeri bio je naročito darežljiv prema svojoj supruzi Milici koja se nedavno pohvalila veoma skupocenim poklonom.

Supruga Željka Mitrovića, naime, podelila je s pratiocima na društvenim mrežama trenutak koji je čak i nju iznenadio, iako je uveliko navikla na veoma luksuzne izlive pažnje njenog poznatog muža.

Ona je dobila veoma skupocenu ogrlicu kojom ju je medijski magnat iznenadio na zajedničkoj večeri a zatim je iskoristila priliku da se najnovijim poklonom koji je dobila pohvali i javno.

Milica Mitrović dobila preskupu ogrlicu od supruga Željka za praznike
Milica Mitrović dobila preskupu ogrlicu od supruga Željka za praznikefoto: Instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

Od Željka je svakako mogla da očekuje nešto slično jer je za sve ove protekle godine njihovog braka Milica već navikla na luksuzna iznenađenja svog muža.

Pre tačno pet godina, takođe u novogodišnjoj noći, supruga Željka Mitrovića počašćena je i skupocenim prstenom koji bi se, primetićemo, mogao savršeno slagati uz ogrlicu koju je sada dobila.

Supruga Željka Mitrovića i vlasnik "Pink Media Group" ove godine, u avgustu, obeležiće tačno tri decenije otkako su u braku, a za to vreme dobili su ćerke Kristinu i Andreu.

Jedno drugom veoma su posvećeni pa ovakva iznenađenja su praktično njihova svakodnevica, a Željko nikada nije krio da mu je upravo supruga desna ruka u svemu što radi.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.