EVO KOLIKO JE ZARADIO PARA RELJA POPOVIĆ NA FRISTAJLERU KOJI JE POTONUO: Doček Nove godine iz pakla
Relja Popović, Foto: Nikola Anđić

iznos

EVO KOLIKO JE ZARADIO PARA RELJA POPOVIĆ NA FRISTAJLERU KOJI JE POTONUO: Doček Nove godine iz pakla

Relji Popoviću će biti isplaćen celokupan iznos, bez obzira na to što je otpevao jedan blok pesama

Objavljeno:

Pevač Relja Popović pevao je na splavu Fristajler u novogodišnjoj noći, kada je potopljen, a dosta se spekulisalo o iznosu njegovog honorara.

Naime, kako je vlasnicima "Fristajlera" propao biznis te noći, mnogi su se pitali i da li je reper ostao uskraćen za honorar te noći.

Izvor blizak Popoviću ističe da je on trebalo da dobije novogodišnji honorar u visini od 15 hiljada evra, piše "24sedam".

Relja Popović kod Beton hale
Relja Popović kod Beton halefoto: Emilija Jovanović

Njemu će biti isplaćen celokupan iznos, bez obzira na to što je otpevao jedan blok pesama, navodi dalje izvor za pomenuti portal.

Kako se saznaje, reperu još uvek nije u potpunosti isplaćen novac, ali mu je obećano da će u narednom periodu, kada sve bude istraženo, dobiti celu sumu koja je, očekivano, mnogo veća u novogodišnjoj noći nego na regularnim nastupima koje održava.

1 / 5 Foto: Kurir

Podsetimo, Relja se, posle celokupne drame, oglasio na svom nalogu na Instagramu i otkrio da mu je žao zbog svega, ali da je bitno da su svi živi i i zdravi.

- Dragi moji ljudi. Prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mesta senzacionalizmu, želeo bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Freestyler. Tokom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah da napustimo splav i da je u toku evakuacija. kad smo izašli napolje videli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli celo veče onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, srećan sam što su svi evakuisani bezbedno, što su svi živi i zdravi i nepovređeni - stoji u objavi Relje Popovića na Instagramu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.