"NEDOSTAJE MI JEDAN PLAVOOKI MOMAK!" Voditeljka Pinka progovorila o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU, SVE VEŠTO KRIJE
Foto: Privatna arhiva

ISKRENO

"NEDOSTAJE MI JEDAN PLAVOOKI MOMAK!" Voditeljka Pinka progovorila o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU, SVE VEŠTO KRIJE

Ivana je u intervjuu za Espreso portal progovorila o aktuelnim temama.

Objavljeno:

Jedna od zapaženijih voditeljki televizije Pink Ivana Šopić sumirala je 202. godinu za naš portal i tom prilikom otkrila detalje o kojima do sada nikada nije pričala. Odsečna i spremna za nove pobede dala nam je odgovore na sva pitanja, ali i otkrila ko joj to nedostaje.

- 2022. godina mi je bila jedna od težih, ali sam zahvalna što sam zadržala pravac i naučila da balansiram između dobrog i lošeg. Naučila sam da budem mudra. Najteži trenutak mi se desio jednog jutra u aprilu kada sam saznala jako loše vesti, ali ne bih o tome pričala - počela je Ivana.

Budući da važi za jednu od najzgodnijih voditeljki otkrila nam je da ipak ne pazi toliko na liniju koliko se čini.

- Nisam dovela liniju do savršenstva, na sreću genetika me dobro služi, ali imam oscilacije u kilaži. Dozvolila sam sebi da se ulenjim, a volim treninge. Mada, znam da je kontrola u mojim rukama, dozvolim sebi da se ugojim, ali isto tako umem da se vratim u svoje najbolje izdanje. Ne optrećujem se previše, hrana mi je uživanje i volim da uživam u životu.

Ivana Šopić
foto: Privatna arhiva

- Mislim da je došlo doba gde se cene nesavršenosti, prošao je onaj period kada se žensko telo idealizovalo. To apsolutno podržavam, isto kao što podržavam i da svako promeni na sebi ono što mu se ne dopada. Svako nosi svoj krts, tako nosi i svoje telo, kilažu, operacije...

Imala je i jednu želju za 2023. godinu.

- U 2023. godini želim da mi karijera ide uzlaznom putanjom, smatram da sam dosta toga postigla. Želim da nastavim da gledam isključivo sebe, da gledam duhovnu stranu sebe. Vreme mi ne leti, živi u skladu sa sobom, a ne u skladu sa svojim godinama. Ako mi se izlazi, izlaziću svako veče, ne mislim da je to klinački.Bitna je samo dobra organizacija, i da čovek treba da uživa u vremenu, a ne da žali da li je nešto proletelo - bila je iskrena.

Ivana Šopić
foto: Privatna arhiva

Bivša zadrugarka, a sad već jedna od omiljenih voditeljki televizije Pink svima je poznata kao atraktivna plavuša iz rijalitija ,,Zadruga 3" koja je uspešno zavodila muškarce. Sada je voditeljka progovorila o svom ljubavnom životu, ali i otkrila da joj jedan muškarac nedostaje.

- Najviše mi nedostaje jedan plavooki momak koji je bio uz mene od tinejdžerskim dana. Bio je uz mene i kad je bilo najlepše i najgore, nedostaje mi jedan muškarac koji je obeležio moj život - otkrila je Ivana za naš portal pa prokomentarisala zašto svi i dalje bruje o njenom ljubavnom životu:

Ivana Šopić
foto: Privatna arhiva

- Ne smeta mi što se mediji interesuju za ljubavni život. To je obeležilo i moje učešće u Zadruzi. Ukoliko poznata ličnost želi da sačuva svoj privatni život ona ga može i sačuvati. Ja godinama krijem ljubavni život, sreću čuvam samo za sebe. Neću nikad predstaviti momka javnosti, dok to ne bude moj suprug. Ne želim da budem u medijima zbog toga, već kao voditeljka Pink televizije. Skromna sam i nikakvi skandali neće obeležiti moju karijeru.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.