OVA PEVAČICA NE ODGOVARA NA PITANJA O KARLEUŠI: Rekla da ona NIJE NJEN NIVO i ostavila sve ZABEZEKNUTE
Jelena Karleuša, Foto: Aleksa Petrović

sukob

OVA PEVAČICA NE ODGOVARA NA PITANJA O KARLEUŠI: Rekla da ona NIJE NJEN NIVO i ostavila sve ZABEZEKNUTE

Pevačica je bila jasna.

Objavljeno:

Pevačica Lepa Lukić na estradi je već više od pet decenija, a prema opštem mišljenju, kraljica je narodne muzike.

Lepa je, osim po vanserijskom glasu, poznata i po tome što svoje stavove često saopštava krajnje otvoreno i bez dlake na jeziku. Upravo njena prostodušnost jeste jedan od razloga što ju je publika zavolela.

Kao iskusni "estradni vuk", dobro poznaje i svoje brojne kolege sa kojima celog života deli scenu. Upravo ta činjenica istaknuta je u uvodu u jedan intervju sa Lepom, koji je objavenom u časopisu "Sabor" početkom marta daleke 1999. godine.

Novinarka ističe da pevačica u poslednje vreme ipak često odlučuje da "mudro ćuti" i ne ulazi u sukobe sa kolegama, a zanimljiva je i molba koji Lepa izgovara već na početku razgovora. Ona je tada tražila od novinarke da joj ne postavi nijedno pitanje o mlađoj koleginici, Jeleni Karleuši, koja ju je, po svemu sudeći, u to vreme nekom svojom izjavom uvredila.

Lepa Lukić
Lepa Lukićfoto: Damir Dervišagić

Kada bi Lepa Lukić htela da otvori dušu i da rasprede priču o estradi, koleginicama i kolegama, sigurno bi imala i mogla toga da kaže. Ako se ikada reši na to, mesto mlađeg saradnika u našoj redakciji je čeka. Mnogo toga zna, vidi i čuje, ali najradije mudro ćuti. Veli, davno je shvatila da joj je najpametnije da gleda svoja posla. Ponekad je neko žestoko "povuče za jezik", pa najiskrenije, bez imalo uvijanja, kaže šta misli.

Sve češće je sasvim drugačija. Dobro razmisli šta će reći i strogo pazi da ne odstupi od "gledanja svog posla". Nikog neće da kritikuje, ocenjuje, savetuje, ne želi ni da prokomentariše. Naravno, o svemu ima svoje mišljenje, ali ga redovno zadržava za sebe. Navikla je na novinarske provokacije, ali odlično zna kako da ih vešto izbegne, navodi se u uvodu u intervju.

Čim su je zamolili za razgovor, pristala je. Ali, postavila je jedan uslov - da ne pričaju o Jeleni Karleuši, da ne komentarišemo njene izjave i da zaobiđemo sve ono što poslednjih dana žestoko drma estradne redove.

Zašto?

- Zato što to nije moj nivo! Uostalom, nedavno sam rekla šta sam imala o tome i - tačka. Izvesnima neću ni imena da spominjem. Nije moj stil da se sa nekim prepucavam po novinama. Uostalom, ja sam ozbiljna žena, a ovo su ozbiljni razgovori.

U nastavku, Lepa je najpre rekla da želi da govori o poslu, a evo kako je sažeto opisala svoje poslovne aktivnosti iz tog perioda:

- Nisam od onih koji vole da pričaju kako su prezauzeti, ali se potrefilo da poslednjih meseci ne znam gde ću pre. Eto, treba da se pojavim kao gost na Cunetovom koncertu i to je za mene velika čast. Zatim sa Marinkom Rokvićem idem za Kanadu. Ako mi u međuvremenu bude gotova viza za Ameriku, ja ću produžiti iz Kanade u Ameriku i neće me biti ovde nekoliko meseci. A ako viza ne bude sređena, moraću da se vratim, pa ponovo preko "bare"...

Pevačica Lepa Lukić
Pevačica Lepa Lukićfoto: Damir Dervišagić

Godinama kasnije Lepa je o koleginici promenila mišljenje, te je istakla:

- Karleuša jedina ima m*da da kaže šta misli i jedina je koja nema dlake na jeziku. Ako ona misli da je najbolja, onda je to tako. Ja iskreno više volim da me drugi hvale, ali dobro, svi smo mi različiti. Svaka joj čast! - naglasila je Lepa Lukić.

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Maja Marijana

(Espreso/Sabor)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.