ZORICA BRUNCLIK PROMENILA IZGLED: Ovo od nje NIKO nije očekivao, PRATI SVETSKE TRENDOVE (FOTO)
Zorica Brunclik, Foto: Damir Dervišagić

TRANSFORMACIJA

ZORICA BRUNCLIK PROMENILA IZGLED: Ovo od nje NIKO nije očekivao, PRATI SVETSKE TRENDOVE (FOTO)

Pevačica je iznenadila novim stajlingom.

Objavljeno:

Zorica Brunclik je iznenadila sve novim izgledom. Pevačica promenila obrve i sad su po najnovijoj modi.

Za njen izgled je obično "zaslužna" ili "kriva" njena ćerka Zlatija. Ona joj pomaže savetima u vezi sa stajlingom, a svi su oduševljeni što joj je sad sugerisala "nove" obrve.

One su gušće i markantnije nego ikad, a mnogi misle da se lepo slažu uz njenu roze kosu. Zorica kaže da poklanja dosta pažnje i vremena svom izgledu.

"Istina je da sta radim, ali to su uglavnom dani oko vikenda, stoga ostatak vremena provodim tako što vodim računa o sebi. Smatram da svaka žena koliko god da je zauzeta mora da izdvoji trenutke za sebe."

Mnogi ne znaju da je njena "pink" kosa prvobitno bila proizvod greške. Ona je na estradu kročila kao markantna brineta. Kad je zbog nastupa provela desetak dana u Švedskoj, boravila je kod prijatelja čija je ćerka učila frizerski zanat.

"Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša", prisetila se jednom prilikom.

Maksimum koji je mogao da se postigne bila je jedna varijanta ljubičaste, pa tek kasnije roze. I danas se priča kako je muž Miroljub Aranđelović Kemiš "hteo da se razvede" zbog novog izgleda, ali je kasnije promenio mišljenje. Čak joj je pomogao da se domogne novih zaliha farbe.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.