OVO JE PRVA SUPRUGA MILOŠA BOJANIĆA! Rodila mu SINOVE, a kada je našao DRUGU proradila je SUJETA (FOTO)
Miloš Bojanić, Foto: Dragan Kadić

konačno u javnosti

OVO JE PRVA SUPRUGA MILOŠA BOJANIĆA! Rodila mu SINOVE, a kada je našao DRUGU proradila je SUJETA (FOTO)

Sada je bila prilika da široki auditorijum vidi kako zapravo izgleda Dragica.

Objavljeno:

Miloš Bojanić je imao više žena u svom životu, ali prva, koja mu je rodila sinove Mikicu Bojanića i Baneta Bojanića bila je njegova supruga Dragica. Ona se retko pojavljuje u javnosti, tako da mnogi i ne znaju kako izgleda.

Međutim, sada je bila jedinstvena prilika da je mnogi vide, s obzirom na to da je njen sin Mikica učesnik rijalitija, te mu se ona obratila video čestitkom povodom praznika. Tako smo mogli da vidimo i kako izgleda prva žena Miloša Bojanića.

Jednom prilikom je Miloš govorio o ljubavi sa Dragicom, te istakao da su njih dvoje ipak "bili balavci" kada su se upoznali, ali da se sa njom nikada nije svađao.

Prva supruga Miloša Bojanića, Dragica
Prva supruga Miloša Bojanića, Dragicafoto: prentscreen/youtube/ Zadruga Official

- Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: „Ja bih voleo da ti budeš moja žena.“ Tako je i bilo, i posle pet dana mi smo se venčali. Ja sam najluđi čovek na svetu, koji se ženi na brzinu. Ma kakva ljubav na prvi pogled, ja ne znam sada šta je to bilo. To je bilo sviđanje na prvi pogled. Kako čovek da se zaljubi za pet dana, pa to je nemoguće, ja sam budala. Nisam ja a njom bio 24 sata, mi nismo spavali zajedno, ona je nevina ušla u taj brak. - pričao je on, pa dodao:

Miloš Bojanić
Miloš Bojanićfoto: Damir Dervišagić

- Mi smo bili balavci, Dragica 18, a ja 22 godine. Ona mene nikada nije sputavala, uvek me u svemu pratila. Za naš raskid mislim da je najveći krivac baš tih pet dana, nismo se dovoljno upoznali. Mi smo se sporazumno razveli, sve smo se dogovorili. Podelili smo imovinu. Ja sam tada imao dve kuće ovde, kuću na moru i jedan biznis - pekaru. Ona je uzela te dve kuće i pekaru, meni je ostala kuća na moru i nastavio sam dalje. Mi se nikada nismo posvađali, naša deca nikada nisu čula da se mi raspravljamo. E sada, moram da priznam da je bilo malo problema kada sam se drugi put oženio, ženska sujeta je proradila.

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Maja Marijana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.